WHO-functionaris zegt dat maskerplicht en afstand houden voor altijd moet blijven – DissidentNL

who-functionaris-zegt-dat-maskerplicht-en-afstand-houden-voor-altijd-moet-blijven-–-dissidentnl

23-06-21 04:56:00,

Een topambtenaar van de WHO zegt dat maskerplicht en sociale afstand voor onbepaalde tijd moeten worden voortgezet om bescherming te bieden tegen nieuwe varianten van COVID-19.

De opmerkingen werden gemaakt op Sky News door de speciale gezant voor Covid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dr David Nabarro, meldt Summit-News.

Nabarro suggereerde dat er een lange lijst van mutaties van de Indiase variant zou zijn die in sommige gevallen de door vaccins geboden bescherming zouden ontduiken.

“We zullen van Delta naar Lambda gaan en dan verder naar de andere Griekse letters, dat is onvermijdelijk, en sommige van deze varianten zullen problematisch zijn,” zei hij.

“That issue of variants is what we are watching all over the world.”

WHO Special Envoy, Dr David Nabarro says variants of the virus will keep on coming and some “will be troublesome” for vaccine protection.#KayBurley
Get live #COVID19 updates: https://t.co/vnD7sLx2qm pic.twitter.com/saVLQmrGDM

— Sky News (@SkyNews) June 23, 2021

Ik zeg eigenlijk dat er varianten zullen blijven komen. Dat hoort bij het leven, we moeten ze snel oppikken, we moeten snel handelen als we ze op een bepaalde locatie zien, we moeten het beheersen van varianten inbouwen in wat wij onze Covid-ready strategie noemen,” voegde hij eraan toe.

Volgens Nabarro moeten maskermandaten en sociale afstand in de nabije toekomst van kracht blijven “als onderdeel van onze verdediging” tegen COVID, vooral in regio’s met hoge infectiecijfers.

Verscheidene regeringsadviseurs hebben erop aangedrongen de coronamaatregelen voor altijd te handhaven, niet alleen ter bescherming tegen COVID, maar ook ter bestrijding van influenza.

Voormalig lid van de Communistische Partij en SAGE-adviseur Susan Michie zei eerder deze maand dat maskermandaten en sociale afstand “voor altijd” moeten blijven bestaan en dat de mensen zich dergelijk gedrag eigen moeten maken, net zoals ze dat hebben gedaan met het dragen van veiligheidsgordels.

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:

COVID-19 studie van bijna tien miljoen vond geen bewijs van asymptomatische verspreiding, media stil

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: