Amazon tv-serie draait om complot met een neppandemie en wereldwijd vaccinprogramma om de wereldbevolking te steriliseren – Frontnieuws

amazon-tv-serie-draait-om-complot-met-een-neppandemie-en-wereldwijd-vaccinprogramma-om-de-wereldbevolking-te-steriliseren-–-frontnieuws

25-06-21 07:36:00,

Een Amazon tv-serie die op het hoogtepunt van de COVID-pandemie werd uitgebracht, draait om een complot waarin opzettelijk een virus wordt vrijgelaten en vervolgens aan een doodsbang publiek een vaccin wordt aangeboden als een middel van bevolkingsbeperking, bericht summit.news.

Utopia is een remake van de Britse Channel 4-serie die oorspronkelijk in 2013 werd uitgebracht en Jessica Rothe, Rainn Wilson en John Cusack in de hoofdrollen heeft.

Alex Jones ontleedt de betekenis van de 2020 Amazon-serie ‘Utiopia’. De serie, waarvan de filmopnames lang voor de Covid-19 hysterie werden beëindigd, gaat over een waanzinnige wetenschapper die een neppandemie creëert, en dan een vaccin dat eigenlijk een steriliserend biowapen is als “remedie” aanbiedt. Dit is real-time voorspellend programmeren!

De plot draait om een groep stripfans die een ongepubliceerd manuscript voor een stripboek ontdekken dat een levensecht complot blijkt te zijn om een globale neppandemie in scène te zetten en zo de wereldbevolking uit te dunnen.

Mensen worden vermoord of vergiftigd om hen ervan te overtuigen dat het virus echt is, voordat een getraumatiseerde bevolking ervan wordt overtuigd een vaccin te nemen dat de overgrote meerderheid van hen steriliseert, waardoor de totale bevolking van de planeet in één enkele generatie tot slechts 500 miljoen mensen wordt teruggebracht.

De stripfans worden opgejaagd door een schimmige organisatie van de deep state nadat ze hebben geprobeerd de samenzwering bloot te leggen.

De montage van Utopia was in april 2020 op het hoogtepunt van de eerste golf van de pandemie klaar en werd vervolgens in september 2020 uitgebracht.

De plot van de serie ligt zo dicht bij wat sommige “samenzweringstheoretici” beweren dat de echte agenda achter de COVID-19 pandemie is, dat outlets zoals Slate zeiden dat het nooit had mogen worden uitgebracht.

“Het is onmogelijk om te genieten van een verhaal waarin de helden zichzelf ervan overtuigen dat schimmige krachten een valse pandemie hebben gefabriceerd om mensen ertoe te verleiden een gevaarlijk vaccin te nemen, wanneer diezelfde overtuigingen helpen om honderdduizenden Amerikanen te doden”, schreef Matthew Dessem.

De New York Times meldde ook dat schrijfster en programmamaakster Gillian Flynn wist dat Utopia “verontrustende COVID-parallellen” vertoonde, maar dat ze de serie schreef voordat ze iets wist over QAnon.

Het volstaat te zeggen dat de show in november 2020 werd geannuleerd nadat Amazon ervoor had gekozen geen opdracht voor een tweede seizoen te geven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: