Baudet klaagt de duivels-app en beginnende slavernij aan – De Lange Mars Plus

baudet-klaagt-de-duivels-app-en-beginnende-slavernij-aan-–-de-lange-mars-plus

26-06-21 06:51:00,

In deze nieuwe tijd, waarin alles lijkt te kunnen zonder dat mensen met hun ogen knipperen, staat een man op waarvan ik nooit gedacht heb dat hij dit zou aandurven. Thierry Baudet neemt waar wat er in coronaland gebeurt en doet hiervan ongecensureerd verslag. Hij vat binnen 10 minuten samen wat er gaande is. Hij maakt ieder NOS-Journaal of massamedia bericht overbodig. En hij gaat nog een stap verder. Hij is de enige die deze waarnemingen onverbloemd in het Parlement naar voren brengt en man en paard noemt.

Een Parlement waarvoor ik me vreselijk schaam. Let op de manier waarop zij twee keer Baudet in zijn betoog onderbreken. Deze leden willen geen reactie van hem, maar spreken hem wel denigrerend toe. Ondertussen leunt het parlement achterover, uitgezonderd Baudet en zijn mensen, en wacht tot zij twee maanden met zomervakantie kunnen. Het parlement is de juiste afspiegeling van onze samenleving. Dezelfde goedgelovigheid die we op straat zien bij bange mensen die zich laten vaccineren, tref je ook op het Binnenhof aan.

Voor diegenen die geen NOS Journaal meer kunnen verdragen, maar toch op de hoogte willen blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van de maatregelen raad ik aan dit filmpje te bekijken.

Rob Vellekoop, 25 juni 2021

Post Views: 161  » Lees verder

%d bloggers liken dit: