Brits gezondheidsautoriteit rapport: 62% van de vermeende Covid-sterfgevallen zijn mensen die zijn gevaccineerd – Frontnieuws

brits-gezondheidsautoriteit-rapport:-62%-van-de-vermeende-covid-sterfgevallen-zijn-mensen-die-zijn-gevaccineerd-–-frontnieuws

26-06-21 07:06:00, Public Health England heeft een rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat de meerderheid van de vermeende Covid-19-doden aanzienlijk hoger ligt bij mensen die ten minste één dosis van het Covid-19 vaccin hebben gehad, met het hoogste aantal sterfgevallen bij mensen die volledig gevaccineerd zijn, bericht dailyexpose.co.uk.

Het rapport, getiteld “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England“, is de 17e technische briefing over vermeende zorgwekkende varianten in het Verenigd Koninkrijk en is bijzonder interessant om te lezen als je eenmaal beseft wat de statistieken ons eigenlijk vertellen.

PHE heeft een nuttige tabel samengesteld met het aantal bevestigde gevallen van de Delta-variant in het Verenigd Koninkrijk en het aantal vermeende sterfgevallen als gevolg van de variant. De tabel laat zien dat sinds 1 februari 2021 tot 21 juni 2021 er 9.571 vermeende bevestigde gevallen van de Delta-variant zijn geweest bij mensen ouder dan 50 jaar. Hiervan waren er 8 025 alleen al in de afgelopen 28 dagen bevestigd.

Uit de gegevens blijkt echter dat ongevaccineerde 50-plussers slechts 10% van de vermeende bevestigde Covid-gevallen uitmaken, terwijl volledig gevaccineerde mensen 37% van de vermeende bevestigde gevallen uitmaken. Nog eens 40% van de vermeende gevallen zijn mensen die ten minste 21 dagen vóór hun vermeende bevestigde infectie met Covid-19 één dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen.

Zoals uit bovenstaande tabel blijkt, is het aantal volledig gevaccineerde 50-plussers met een bevestigd geval van de Delta-variant 3 keer groter dan het aantal ongevaccineerden, terwijl het aantal 50-plussers dat ten minste één dosis van de Covid-vaccinatie heeft gehad en een bevestigd geval van de Delta-variant heeft, bijna 9 keer groter is dan het aantal ongevaccineerden.

Toen de Covid-19-vaccins een vergunning voor noodgebruik kregen, hadden de autoriteiten geen idee of ze zouden werken. In de beperkte tests die werden uitgevoerd, werd alleen gemeten of een gevaccineerde persoon al dan niet ernstige ziekte opliep wanneer hij met Covid-19 werd besmet; er werd niet gemeten of een gevaccineerde persoon nog steeds met Covid-19 kon worden besmet, en er werd niet gemeten of een gevaccineerde persoon het virus nog steeds kon verspreiden overeenkomstig de algemeen aanvaarde kiemtheorie.

Er wordt beweerd dat de vaccins de kans op ernstige ziekte bij besmetting met Covid-19 aanzienlijk verminderen, dus hoewel een aanzienlijk groter aantal gevaccineerde 50-plussers een bevestigd geval van de Delta-variant heeft in vergelijking met degenen die niet gevaccineerd zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: