Het Rusland van Poetin is géén gevaar – Marie Thérèse ter Haar en Max von Kreyfelt – Café Weltschmerz

het-rusland-van-poetin-is-geen-gevaar-–-marie-therese-ter-haar-en-max-von-kreyfelt-–-cafe-weltschmerz

27-06-21 07:23:00,

Bekijk de video op LBRY.tv:

Café Weltschmerz · Het Rusland van Poetin is géén gevaar – Marie Thérèse ter Haar en Max von Kreyfelt Marie Thérèse ter Haar is oprichter en bestuurder van de Rusland Academie. Met informatie en lezingen pareert zij met nuances en andere inzichten de eenzijdige berichtgeving over Rusland uit de Nederlandse media.

In een serie afleveringen wandelt zij door de hedendaagse geschiedenis van Rusland. Deze eerste aflevering betreft 2000 – 2010; de periode na de val van de muur tot aan de installatie van Poetin als president.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Dit delen:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: