Het hoe en waarom over anti-homowet Hongarije, de ‘ga uit de EU’ opmerking Mark Rutte en de regenboogkleuren

het-hoe-en-waarom-over-anti-homowet-hongarije,-de-‘ga-uit-de-eu’-opmerking-mark-rutte-en-de-regenboogkleuren

28-06-21 02:03:00,

Afgelopen week was er een hele hoop heisa rondom de vermeende anti-homowet die in Hongarije aangenomen is en het verzet van Hongarije tegen het projecteren van de regenboogkleuren op een voetbalstadion in München. Is die wet van Hongarije eigenlijk wel een anti-homowet of gaat het om verzet tegen hoe kinderen al op de basisschool geleerd wordt hoe je aan anale seks doet of hoe je je geslacht nog kunt kiezen? Het Hongaarse parlement nam een wet aan waarmee het media en onderwijsinstellingen wordt verboden om aan kinderen onder de 18 homoseksueel en transgender (LHBTI) ‘promotiemateriaal’ te laten zien. 

In onderstaande video ziet u hoe een moeder in verzet komt tegen dergelijk lesmateriaal dat in de VS voor kinderen gebruikt wordt om ze te vertellen welke masturbatie, geslachts- en seksuele opties ze allemaal kunnen kiezen (en lees daaronder verder). Nederlandse ouders zie je dit niet doen, terwijl het in Nederland misschien nog wel veel erger is:

Je kunt je afvragen of deze rel met Hongarije niet opzettelijk geënsceneerd is om juist de regenboogpropaganda en de LHBTI propaganda de slachtofferrol te geven, nu Mark Rutte gezegd heeft dat Hongarije beter uit de EU kan stappen. Die vraag laten we even in het midden. Ik neem u liever even mee in een stukje onderzoek naar de ware agenda achter de (wat ik noem) regenboogpropaganda.

Betekenis regenboog symboliek

De regenboog staat van origine symbool voor de nieuwe aarde na de zondvloed. God toonde een nooit eerder vertoonde regenboog aan de lucht als teken aan Noach (die van die ark vol dieren, weet u nog?). En God zei: Dit is het teken van het verbond dat Ik geef tussen Mij en u, en alle levende wezens die bij u zijn, alle generaties door tot in eeuwigheid. De regenboog is dus een religieus teken.

Daarnaast is, natuurkundig gezien, de regenboog een gevolg van het breken van licht in de atmosfeer. In mijn boek licht ik toe dat Lucifer de God in vermomming van alle religies is. Lucifer wordt ook wel de lichtdrager genoemd en dus is het breken van licht in alle kleuren van de regenboog een zoveelste indicatie die refereert naar een symbool met een religieus tintje.

Het is nuttig om eens te kijken of de regenboog alleen in het christendom die betekenis heeft of ook in andere culturen en religies,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: