Uitgelekte documenten: Moderna-vaccin was volledig ontwikkeld voordat COVID-19 opdook – DissidentNL

uitgelekte-documenten:-moderna-vaccin-was-volledig-ontwikkeld-voordat-covid-19-opdook-–-dissidentnl

28-06-21 05:12:00,

Vertrouwelijke documenten onthullen dat Moderna mRNA Coronavirus vaccin-kandidaten naar universitaire onderzoekers stuurde weken voor het uitbreken van Covid-19.

Er zijn explosieve documenten van het biotechnologie bedrijf Moderna gelekt. Het 153 bladzijden tellende document bewijst dat het Corona-vaccin van het bedrijf volledig was ontwikkeld voordat Covid-19 zelfs maar voor het eerst verscheen. Dit verandert alles! Omdat het ofwel bewijst dat Moderna paranormale gaven heeft, of dat dit een opzettelijk georkestreerde pandemie is.

Uit een vertrouwelijkheidsovereenkomst blijkt dat potentiële kandidaten voor een coronavirusvaccin in 2019 werden overgedragen van Moderna aan de Universiteit van North Carolina, negentien dagen voor het opduiken van het vermeende Covid-19 veroorzakende virus in Wuhan, China, meldt The Daily Expose.

In de vertrouwelijkheidsovereenkomst die hier kan worden bekeken, staat dat aanbieders “Moderna” samen met het “National Institute of Allergy and Infectious Diseases” (NIAID) overeenkwamen om op 12 december 2019 “mRNA coronavirus-vaccin-kandidaten” die door NIAID en Moderna zijn ontwikkeld en gezamenlijk eigendom zijn, over te dragen aan de ontvangers “The University of North Carolina at Chapel Hill”.

De overeenkomst voor de overdracht van materiaal is op 12 december 2019 ondertekend door Ralph Baric, PhD, aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, en vervolgens op 16 december 2019 ondertekend door Jacqueline Quay, directeur van Licensing and Innovation Support aan de Universiteit van North Carolina.

De overeenkomst werd ook ondertekend door twee vertegenwoordigers van het NIAID, onder wie Amy F. Petrik PhD, een specialist in technologieoverdracht, die de overeenkomst ondertekende op 12 december 2019 om 8:05 uur. De andere ondertekenaar was Barney Graham MD PhD, een onderzoeker voor het NIAID, deze handtekening was echter niet gedateerd.

De laatste ondertekenaars op de overeenkomst waren Sunny Himansu, Moderna’s Investigator, en Shaun Ryan, Moderna’s Deputy General Councel. Beide handtekeningen werden gezet op 17 december 2019.

Al deze handtekeningen werden gezet voordat er enige kennis was van het vermeende opduiken van het nieuwe coronavirus. Pas op 31 december 2019 werd de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zich bewust van een vermeende cluster van virale gevallen van longontsteking in Wuhan, China. Maar zelfs op dat moment hadden ze niet vastgesteld dat een vermeend nieuw coronavirus de schuldige was, in plaats daarvan verklaarden ze dat de longontsteking een “onbekende oorzaak” had.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: