Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’ – Xandernieuws

professor-bhakdi:-‘onderzoek-bewijst-dat-30%-tot-40%-gevaccineerden-bloedpropjes-krijgen’-–-xandernieuws

29-06-21 04:14:00,

‘Zijn jullie Nederlanders echt zó dom? Jullie begaan een misdaad tegen je eigen kinderen’

—————————————————————————————————————————————–

‘Ergste een meest schandelijke horrorverhaal van de Westerse wereld ooit’

—————————————————————————————————————————————–

Blue Tiger Studio plaatste enkele dagen geleden een interview van Tom Zwitser met professor Sucharit Bhakdi, één van de bekendste internationale experts die een verklaard tegenstander is van de Covid-19 vaccinaties. Na zijn geruchtmakende bestseller ‘Corona Vals Alarm’ heeft hij een nieuw boek geschreven, ‘Corona ontmaskerd‘. Bhakdi is verbijsterd dat nu ook kinderen worden geïnjecteerd – zoals ook in Nederland gaat gebeuren -, niet alleen omdat al tal van gevaccineerde kinderen vreselijke gezondheidsproblemen hebben gekregen (iets wat doelbewust uit de massamedia wordt gehouden), maar ook omdat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat 30% tot 40% van alle gevaccineerden bloedpropjes zullen krijgen. Bhakdi betitelt het vaccineren van kinderen zelfs als erger dan genocide, het allerergste dat er ooit in het Westen is gebeurd.

Bhakdi, die 57 jaar geleden enkele jaren in Den Haag woonde, had hoop dat Nederland slimmer en nuchterder zou zijn dan Duitsland en de meeste andere landen. Vroeger had hij bewondering voor ons, maar nu ‘zijn jullie net zo erg als de Duitsers, of zelfs erger. Hoe kan dat? Het is zeer teleurstellend. Nederlanders zijn vergeten Nederlanders te zijn… Jullie hebben zelfs je eigen politici niet onder controle. Dat is verschrikkelijk en schandelijk.’

In Duitsland neemt hij deel aan de oprichting van een nieuwe politieke partij ‘waar de overgebleven rest van de Duitse intelligentsia, zoals Reiner Füllmich en Wolfgang Wodarg’ zich bij heeft aangesloten. Veel van hen zitten ook bij Doctors for Covid Ethics, zoals dr. Peter McCullough. Ze komen uit de hele wereld, maar helaas maar heel weinig uit Nederland. ‘Dat is een beetje alarmerend.’ Zwitser wijst op o.a. Pierre Capel en Peter Borger. Bakhdi zegt dat er ook hier veel meer wetenschappers nodig zijn die zich tegen de vaccinaties durven uitspreken.

PCR test volledig ontkracht, maar ‘heeft heeft iedereen in deze hel gestort’

Borger fileerde in een paper samen met 21 andere gevestigde wetenschappers de PCR-test, waarmee – zoals u weet – GEEN virusbesmettingen kunnen worden aangetoond. Dat wordt zelfs niet eens betwist, maar TOCH laat het volk zich met deze voor dit doel volkomen nutteloze test ‘positief’ of ‘negatief’ verklaren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: