Afschuwelijke vaccin “bijwerkingen” VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC – Frontnieuws

afschuwelijke-vaccin-“bijwerkingen”-voor-&-na-covid-19-prikken,-rechtstreeks-uit-de-eigen-vaccinschadetabellen-van-de-cdc-–-frontnieuws

01-07-21 07:24:00,

Zo te zien zijn vaccins als biologische wapens die de menselijke gezondheid vernietigen en zouden ze allemaal volledig verboden moeten worden totdat bewezen is dat ze door meerdere onafhankelijke laboratoria die strenge tests en uitgebreide klinische proeven uitvoeren veilig en effectief zijn. Binnen enkele uren en dagen na te zijn geïnjecteerd met schadelijke stoffen, recombinant DNA, mRNA en genetisch gemuteerde virussen, worden mensen, waaronder baby’s en kinderen, door smerige en gevaarlijke vaccins aangevallen, verminkt en gedood, bericht naturalnews.com.

De volgende verwondingen, ongewenste voorvallen en “bijwerkingen” van giftige injecties geven een duidelijk beeld van de gevaren van vaccinatie voordat deze Covid injecties ooit op de markt kwamen, en vervolgens een nadere blik op het bloedbad (invaliditeit en dood) sinds ze in honderden miljoenen armen over de hele wereld zijn gestoken, inclusief ongeveer 150 miljoen Amerikaanse schapen.

Anafylaxie kan zich voordoen wanneer een mens wordt geïnjecteerd met toxines die hem een gevaarlijk lage polsslag geven en in een levensbedreigende shock brengen

Anafylaxie is een acute allergische reactie die vaak optreedt wanneer een antigeen in het menselijk lichaam wordt geïnjecteerd, hetzij door een bijensteek, een vaccinatie of een giftige slangenbeet. Veel mensen die al allergisch zijn voor deze giftige stoffen, kunnen hieraan overlijden. Vaccins bevatten vaak allerlei dodelijke allergenen, waaronder latex, melk, pinda-olie, kwik, besmette cellen van menselijke abortussen, E. coli en dodelijke dierlijke virussen, zoals twee stammen van het circovirus bij varkens en het coronavirus bij vleermuizen, het laatste dat vroeger zelfs niet door mensen kon worden opgelopen of tussen mensen kon worden overgedragen.

De symptomen van anafylaxie kunnen vrijwel onmiddellijk optreden, of binnen enkele uren na de injectie, met inbegrip van huiduitslag, lage polsslag, shock, angst, verwardheid, onduidelijke spraak, zwelling van het gezicht, zwelling van de hersenen, ademhalingsmoeilijkheden, lage polsslag, slikproblemen en de lijst gaat maar door. Dit is de reactie op vreemde stoffen die de normale menselijke toxinefilters – de longen, het spijsverteringskanaal en de huid – omzeilen.

Vaccins die vaak anafylaxie veroorzaken zijn onder meer Meningokokken-, HPV-, Hepatitis B-, en de dodelijke Rotavirus-vaccins. Veel slachtoffers van vaccingeweld dienen claims in bij het National Vaccine Injury Compensation Program omdat niemand de vaccinproducenten kan aanklagen, aangezien het Congres hen onaantastbaar heeft verklaard. Anderzijds melden veel gezinnen hun verwondingen niet eens, of de rapporten worden door het corrupte vaccin-industriële complex van de V.S.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: