Kramp als oorzaak van alle draadloos gebruik en van masten hiervoor nodig?

kramp-als-oorzaak-van-alle-draadloos-gebruik-en-van-masten-hiervoor-nodig?

01-07-21 11:31:00,

Kramp is het ineens onwillekeurig en pijnlijk samentrekken van alle vezels van een spier. Dit zijn bewegingen waar iemand geen enkele controle over heeft. Normaliter is een deel van de vezels van een spier in rust terwijl een geheel ander deel zich samentrekt. En wordt het rusten en het actief zijn van de spiervezels afgewisseld. In een kramp situatie wordt het rusten en het actief zijn te snel afgewisseld. En de zenuwen die de spieren samentrekken reageren foutief door teveel signalen door te sturen om samen te trekken.

Beenkrampen
Deze verandering heeft als onder ander als uittingsvorm: beenkrampen. Beenkrampen zijn pijnlijke, langdurige samentrekkingen van de beenspieren. Meestal betreft het de kuitspieren, soms ook de voet- of dijspieren (bovenbeenspieren). De krampen komen vaak ’s nachts voor.

Natuurlijke trilling versus kunstmatige trilling
De mens leeft dankzij de natuurlijke trilling van de aarde, genoemd: de Schumanresonantie https://stralingsleed.nl/blog/de-schumann-resonantie-en-hersenritmes/ . De hartslag van de aarde oftewel de trilling van de natuurlijke elektromagnetische velden. De kunstmatige elektromagnetische velden ( straling) of zoals de wetenschapper zegt: de technische straling zijn elektromagnetische velden gemaakt door mensenhanden. Alle antenne-installaties voor de draadloze communicatie genereren deze kunstmatige elektromagnetische velden (EMV). De trillingen van de kunstmatige elektromagnetische velden verstoren nu de natuurlijke trillingen van de elektromagnetische velden voor mens, flora en fauna. Het zijn beide onzichtbare trillingen waarvan het verschil (natuurlijk/kunstmatig) door het lichaam worden opgemerkt en die klachten veroorzaken bij de mens.  Klachten als:
-vermoeidheid;
-hartkloppingen/hartritmestoornissen;
-hoofdpijn met evenwichtsstoornissen;
-krampen;
-hersenmist (niet in staat om helder te denken);
-slecht kunnen slapen;
-evenwichtsstoornissen;
-tinnitus (een constante piep in de oren);
-benauwdheid;
-kriebelende hoofdhuid;
-prikkeling (jeuk) van de huid.

Magnetiet (natuurlijk magneet) gedijt op de natuurlijke EMV
Onze hersenen bevatten vijf miljoen kleine magnetietkristallen per gram weefsel. Het hersenvlies bevat 100 miljoen magnetietkristallen per gram weefsel. De magnetietkristallen worden beschermd door een membraam. Het magnetosoom. Magnetosomen zijn als het ware de zintuigen die in staat zijn om de veranderingen in het elektromagnetisch veld, waar te kunnen nemen. Veranderingen  van de kunstmatig gecreëerde EMV, die er sinds het massale gebruik ervan in de 21ste eeuw zijn en voor zorgen dat de cellen met magnetiet zich wijzigen (de DNA structuur ) en langzaam klachten geeft zoals kramp.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: