“Voor alle ouders die nog twijfelen” – De Lange Mars Plus

“voor-alle-ouders-die-nog-twijfelen”-–-de-lange-mars-plus

01-07-21 07:23:00,

Er woedt een verhitte discussie tussen voor- en tegenstanders van het vaccineren van kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Volgens Minister De Jonge is de injectie met het vaccin zo goed als niet gevaarlijk. De Gezondheidsraad is hierover minder overtuigd terwijl de tegenstanders wijzen op het experimentele mRNA vaccin waarvan op de lange termijn de gevolgen onbekend zijn. Daartussen bevinden zich de ouders en de kinderen, waarvan de laatsten ineens zelf mogen beslissen of ze ‘het prikje’ zullen nemen. Feit is dat kinderen het minst vatbaar voor het virus zijn, dus feitelijk is vaccinatie overbodig.

De heksenjacht op de bevolking, om een zo groot mogelijk deel van hen te vaccineren, gaat koortsachtig door. Het Ministerie van Gezondheid doet dit met een ongekend fanatisme. Na bijna alle leeftijdsgroepen te hebben aangeschreven om ‘hun verantwoordelijkheid’ te nemen focust de demissionaire regering zich nu op onze kinderen. Yvette Rooding doet een oproep.

Yvette Rooding op FB

Ik wist dat de plannen, die we voorzagen, nog erger zouden worden maar ik had nooit kunnen bedenken dat ze de kinderen op deze manier zouden meenemen in hun bizarre plannen.

Mijn liefste Willem zei heel mooi: “We zijn allemaal slachtoffers van een wreed plan, alleen is een groot deel van de mensheid zich daar nog niet van bewust”…

En zo zie en voel ik dat ook.
Wij zijn slachtoffers.
En dan niet als in een ‘slachtofferrol’ maar werkelijk slachtoffers.

De mensheid wordt op dit moment pijn gedaan op emotioneel, fysiek en spiritueel vlak, zonder dat veel mensen dat beseffen.En dat (in mijn ogen) door mensen die beslissingen maken die niks met liefde of zorg voor ons te maken hebben.

Die gedachte, dat het overgrote deel slachtoffer is maar het niet weet, zorgt ervoor dat ik steeds weer vanuit compassie naar mensen kan kijken. Zelfs als zij vanuit allerlei (in mijn ogen) vreemde overwegingen in een rij staan voor een prikkie en zelfs menen dat dit ook oké voor hun kinderen is.

Compassie, omdat ik zie en hoor dat zij dit doen vanuit hun vertrouwen op mensen die dat niet verdienen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: