Wat heeft Covid-19 gemeen met de Spaanse Griep, de Mexicaanse griep, HIV en polio vaccins? – Xandernieuws

wat-heeft-covid-19-gemeen-met-de-spaanse-griep,-de-mexicaanse-griep,-hiv-en-polio-vaccins?-–-xandernieuws

01-07-21 04:52:00,

Afrika is al tientallen jaren een testgebied voor experimentele vaccins en medicijnen (handig, zoveel proefkonijnen die te arm, ziek, zwak en onwetend zijn om te beseffen wat er met hen gedaan wordt). Al in de jaren ’90 schreef een gevierde topwetenschapper dat AIDS hoogstwaarschijnlijk het gevolg is van een grootschalige test met een polio vaccin in Congo.

—————————————————————————————————————————————–

De in diskrediet geraakte Amerikaanse corona ‘tsaar’ Anthony Fauci, één van de belangrijkste architecten van de corona pandemie en de Westerse reactie daarop, is al veel vaker een pathologische leugenaar gebleken die over lijken gaat – letterlijk. ‘Er wordt al heel lang gezegd dat Fauci hetzelfde heeft gedaan met AIDS,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De medicijnen die hij er doordrukte doodden mensen en genazen niemand. Hij deed hetzelfde met

de varkensgriep (Mexicaanse griep in 2009), maar dat vaccin doodde tenminste niet iedereen die het nam.’ (Het veroorzaakte ‘alleen maar’ bij duizenden kinderen een hersenbeschadiging, en dat voor een zogenaamd ‘killer virus’ dat al snel niet gevaarlijker bleek dan een zwak griepje).

Niemand wilde echte oorsprong HIV weten

De algemene indruk die al tientallen jaren geleden werd gewekt is dat HIV, het virus dat AIDS zou veroorzaken, afkomstig is van apen. De Britse bioloog William Hamilton, destijds één van de meest gevierde wetenschappers ter wereld, vermoedde echter dat AIDS is ontstaan door experimentele polio vaccinaties in Afrika. In de jaren ’90 begon hij te onderzoeken of een test met een oraal polio vaccin, dat door Hilary Koprowski in Afrika werd uitgevoerd, wellicht de echte oorsprong van HIV is.

Natuurlijk wilde niemand dat hij gelijk zou krijgen, want dan zou men moeten toegeven dat de bevolking in Afrika als proefkonijnen werden gebruikt (wat overigens al eerder, veel vaker, en ook nog daarna werd gedaan, o.a. door Bill Gates). Hamilton diende in 1996 dus vergeefs een paper over dit onderwerp in voor peer-review. Men weigerde er zelfs over te discussiëren.

Om de Afrikanen die als gevolg van dit experimentele vaccin waren gestorven gaf niemand iets, maar ondertussen had de CDC het wel voor elkaar gekregen om enorme hoeveelheden geld los te peuteren voor AIDS onderzoek. Dr. Fauci schreef in 1983 over AIDS: ‘Van de ziekte werd eerst aangenomen dat deze beperkt is tot een specifiek epidemiologisch bepaald segment van de bevolking,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: