Café Weltschmerz: €600.000.000 verdwenen – de Tweede kamer heet voortaan de slaapkamer…

cafe-weltschmerz:-e600000.000-verdwenen-–-de-tweede-kamer-heet-voortaan-de-slaapkamer…

02-07-21 09:24:00,

Er is 600 miljoen uitgegeven door het ministerie van VWS en dit bedrag kan niemand verantwoorden. De boekhouding van VWS is een puinhoop. De Tweede kamer moet het Ministerie controleren. Hebben zij al die tijd liggen slapen?

Erik van der Horst zat met Pepijn van Houwelingen en Thierry Baudet aan tafel. Met een vernietigend betoog in de Tweede Kamer, maakte Pepijn van Houwelingen afgelopen woensdag gehakt van de financiële administratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) over het jaar 2020. Pepijn van Houwelingen is Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie.

Het heeft er alle schijn van dat het ministerie van Hugo de Jonge honderden miljoenen euro’s heeft laten verdwijnen, zoals het er uitziet via schimmige aanbestedingsprocedures en consortia, onder de vlag van de ‘coronacrisis’.

Pepijn van Houwelingen én de fractievoorzitter van zijn partij, Thierry Baudet, bespreken de bizarre situatie met Erik van der Horst.
Waarom zijn collega-kamerleden niet onder de indruk van de schokkende inhoud van het betoog, maar struikelen zij wel over de vorm en woordkeuzes? Wat is er mis met die collega’s? Zijn zij blind en doof voor de potentiële beerput die voor hun ogen wordt opengetrokken? Of zijn zij onderdeel van het probleem? En waar is de berichtgeving in de mainstream media?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: