De korte- en langtermijnbijwerkingen van de covidvaccinaties en gezondheidstips

de-korte-en-langtermijnbijwerkingen-van-de-covidvaccinaties-en-gezondheidstips

02-07-21 09:21:00,

Een lijvig document Johan van Lier bereikte ons. Johan van Lier heeft o.a. een biochemische/klinisch-chemische/chemisch-technologische achtergrond en is gepromoveerd op de rol van fosforatomen in DNA. Hij heeft vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond naar de verschillende berichtgeving met betrekking tot de Covid-vaccinaties gekeken, en beschrijft onder andere de kortetermijn-bijwerkingen van de mRNA- en DNA-vectorvaccins. Deze blijken veel ernstiger te zijn dan in de mainstream media wordt beweerd.

“Voor zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden is het belangrijk om op de hoogte te blijven van wetenschappelijke informatie. Ook wordt voor mensen die zich nog niet hebben laten vaccineren en die een gezond immuunsysteem hebben geadviseerd om te wachten tot het eind van de klinische proefperiode in december 2023 of eventueel over te gaan op het nemen van een vaccin dat op een reeds beproefde manier is gemaakt, met name recombinant-eiwitvaccins en vaccins die zijn gebaseerd op verzwakte ziektekiemen van het covid19-virus.” – Johan van Lier

De inleiding van het document van 28 pagina’s volgt hieronder.

Het volledige document kunt u hier downloaden:
‘De korte- en langtermijnbijwerkingen van de covidvaccinaties en gezondheidstips’ – door Johan van Lier juni 2021

Inleiding

Op 23 januari 2020 is er een eerste document door Aurora verstuurd waarin de stand van zaken rond de covid-19-pandemie en de verschillende typen vaccins en hun verschillen zijn besproken. Vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn er toen een aantal kritische vragen rond het uitbrengen van de nieuw ontwikkelde mRNA-vaccins en DNA-vector-vaccins besproken aangezien deze door de European Medicine Agency (EMA) onder een voorlopige goedkeuring vallen tot eind 2023.

De respons van de overheden om met de pandemie om te gaan was in 2020 om in versneld tempo een aantal mRNA-vaccins en DNA-vectorvaccins te ontwikkelen. Daarnaast zijn er andere behandelingsmethodieken ontwikkeld door artsen en wetenschappers die effectief bleken te zijn met medicijnen zoals Ivermectine en chloroquine. Hier is jammer genoeg door de overheden niet positief op gereageerd.

In onderstaand document wordt zoveel mogelijk uitgegaan van verifieerbare wetenschappelijke gegevens. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat ieder mens het recht heeft om in principe een vrije keuze te maken tussen wel of niet vaccineren. Inmiddels zijn er ook veel mensen die op natuurlijke manier genezen zijn van een covidinfectie en antistoffen hebben aangemaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: