Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen – Frontnieuws

great-reset-klaus-schwab’s-wef-geeft-een-gids-uit-over-hoe-het-publiek-te-dwingen-en-te-manipuleren-om-het-covid-19-vaccin-te-nemen-–-frontnieuws

02-07-21 09:33:00,

Het Wereld Economisch Forum (WEF) heeft de afgelopen vijftien maanden een grotere rol gespeeld dan velen van u zich wellicht realiseren, en nu hebben zij een nuttige gids uitgebracht voor regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld over hoe het grote publiek kan worden gedwongen en gemanipuleerd om het Covid-19-vaccin te krijgen, bericht dailyexpose.co.uk.

Het WEF stelt in een recent artikel dat om kudde-immuniteit te bereiken tegen de vermeende ziekte COVID-19, volksgezondheidsambtenaren gebruik moeten maken van de “reclametheorie”, de manier waarop mensen denken en voelen over het krijgen van de injectie moeten manipuleren, gemeenschapsleiders en gezondheidswerkers moeten gebruiken om propaganda te voeren en steekpenningen moeten aanbieden als stimulans om “sceptici door de deuren van plaatselijke vaccinatiecentra te krijgen”.

De reclametheorie is gebaseerd op de “Hierarchy of Effects Framework“, die suggereert dat “klanten eerst denken, dan voelen en dan doen”. Het WEF is van mening dat beleidsmakers over de hele wereld momenteel alleen tegemoet komen aan mensen die reeds geïnteresseerd zijn in het krijgen van de COVID-19 vaccinatie, dus adviseren zij dat ambtenaren, om sceptici te overtuigen, hun toevlucht nemen tot drie eenvoudige methoden van dwang en manipulatie.

De eerste stap die het WEF gezondheidsambtenaren aanbeveelt, is “het vergroten van kennis en het overwinnen van verkeerde informatie”. Dit draait om de “denk”-fase van de reclametheorie en stelt dat lokale gezagsdragers proactief de hand uitsteken naar sceptici en hen voorlichten via “media zoals telefoongesprekken, directe mail, televisie, billboards en digitale kanalen”.

Waarom raden ze dit aan? Omdat het WEF dankzij onderzoek van mening is dat mensen “waarschijnlijk zullen geloven dat het ontwikkelings- en goedkeuringsproces van de vaccins overhaast is verlopen, met ondergerapporteerde bijwerkingen”. Het probleem met het advies van het WEF is dat de mensen terecht denken dat het ontwikkelings- en goedkeuringsproces overhaast is verlopen. Zij hebben ook gelijk als zij van mening zijn dat er te weinig bijwerkingen worden gerapporteerd. Dit is geen mening, het is een feit.

De gemiddelde tijd die nodig is om vaccins goed te keuren voor de markt is ongeveer acht jaar. Binnen 11 maanden nadat de COVID-19 vaccins naar waren ontwikkeld, begonnen zij deze aan het grote publiek toe te dienen, maar zelfs toen waren zij nog niet goedgekeurd zoals andere vaccins,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: