Het gevolg van alle draadloos gebruik……..

het-gevolg-van-alle-draadloos-gebruik…….

02-07-21 10:25:00,

Dat het draadloos gebruik klachten geeft die op een aantal andere ziekten lijken is zeker. Draadloos gebruik geven onzichtbare, onhoorbare en reukloze kunstmatige elektromagnetische velden die massaal in onze omgeving voortkomen. We wonen en werken constant in die milieu vervuiling zonder dat we het door hebben. Het heeft zijn effecten want al veel mensen hebben klachten zonder dat reguliere artsen ook maar enig idee hebben waar ze het zoeken moeten. Mensen die niet meer tegen 2G, 3G, 4G en 5G kunnen. Mensen die niet meer kunnen werken en sociaal kunnen zijn want in Nederland is in 2021, 98% van het land draadloos te bereiken. Waar kun je in 2021 nog wonen in ons land stralingsvrij? Nergens dus! De regering draagt geen zorg voor de gezondheid van de mensen. Neen, ze kiezen voor de economie i.p.v. de gezondheid. Voor de gezondheid geven deze kunstmatig gemaakte elektromagnetische velden een flinke toename van ziekten en gezondheidskwalen als:

Hartfalen
De elektromagnetische velden (de trillingen) geven vreemde hartklachten als:
-Een harde snelle hartslag;
-Hartrimestoornissen;
-Pijn in de hartstreek uitstralende naar de linkerarm.

Wanneer de arts dan ingeschakeld wordt blijkt alles in orde te zijn. Wel staan er sinds een maand geleden antennemasten op het dak van de flat.

Kanker
Onderzoeken geven aan dat regelmatig gebruik van de mobiele telefoon het risico op kanker verhoogd. https://stichtingehs.nl/blog/ntp-acht-kanker-door-mobiele-telefonie-bewezen . Dit staat in een in november 2018 vrijgegeven eindrapport, van een omvangrijke studie naar de effecten van radiofrequente straling van 2G and 3G technologie bij ratten en muizen. Om deze studie werd eind vorige eeuw door het Amerikaanse congres gevraagd en de studie heeft meer dan tien jaar in beslag genomen. Prof. Martin L. Pall, Ph.D. draagt in https://peaceinspace.blogs.com/files/5g-emf-hazards–dr-martin-l.-pall–eu-emf2018-6-11us3.pdf in een reeks van onderzoeken overtuigend bewijs aan voor schade aan het DNA door blootstelling aan elektromagnetische velden waaronder:
-glioma (hersenkanker);
-akoestische neuroma (tumor op akoestische zenuw);
-meningeoom (tumor van de hersenvliezen);
-speekselklier kanker;
-oog kanker;
-testicular kanker;
-leukemie;
-schildklierkanker;
-borstkanker.

Bij de patiëntenverenigingen zijn ze van mening dat alleen de Gezondheidsraad de juiste antwoorden heeft en staat dan ook niet (ook in 2021 nog niet) bij de waarschuwing om voorzichtig te zijn met risico’s op een verhoogde kans op kanker bij draadloos gebruik.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: