“Kinderen kunnen sterven aan spike-eiwitten van gevaccineerden” – Frontnieuws

“kinderen-kunnen-sterven-aan-spike-eiwitten-van-gevaccineerden”-–-frontnieuws

02-07-21 09:18:00,

Spike-eiwitten zijn de laatste weken het onderwerp van verhitte discussies geworden. “We realiseerden het ons tot nu toe niet”, bekende Byram Bridle, een virus-immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, “we wisten bijvoorbeeld niet dat het spike-eiwit zelf een toxine is en een ziekteverwekkend eiwit is.” Bridle werd hiervoor gedemoniseerd, maar kreeg prominente steun. “Het spike-eiwit van SARS-CoV-2 is cytotoxisch, dat is een feit,” sprong Robert Malone, de uitvinder van het mRNA-vaccin, hem te hulp, bericht reitschuster.de.

Nu zal een andere studie, die nog niet aan peer review is onderworpen, het debat waarschijnlijk verder aanwakkeren. De titel: “Covid-19 vaccinatie verhoogt sterfte bij ongevaccineerde kinderen in Europa.” Hervé Seligmann, die onderzoek doet aan het Karlsruhe Institute of Technology, analyseerde tussen januari en mei van dit jaar ongevaccineerde kinderen tussen 0 en 14 jaar uit 22 Europese landen. Hij verwijst naar “Ourworldindata” voor het aantal gegeven vaccinaties in de totale bevolking en naar “Euromomo” voor de totale wekelijkse sterfte.

Een van zijn belangrijkste bevindingen: “Indirecte effecten van het Covid-19-vaccin, vermoedelijk door vaccin-shedding van spike-eiwitten en/of andere moleculen, verhogen de mortaliteit door alle oorzaken bij de ongevaccineerden – vooral in de beginfase, wanneer de vaccinatie nadelige gevolgen heeft voor de gevaccineerden.” Vaccin-shedding verwijst naar de overdracht van spike-eiwitten of begeleidende stoffen van gevaccineerde naar ongevaccineerde personen via de uitscheiding van vloeistoffen zoals slijm (door hoesten of zelfs normale ademhaling) of zelfs moedermelk.

Uit de gegevens van Seligmann blijkt een toename van het sterftecijfer in de weken na de vaccinatie in Europa.

Bijwerkingen beginnen drie tot vier weken na vaccinatie

“Vooral kinderen ontwikkelen nadelige reacties op vaccins,” schrijft Seligmann. Vooral verontrustend, zegt hij, is dat de ongewenste bijwerkingen in de loop van de tijd lijken toe te nemen. Maar dit sluit niet uit dat vaccin-shedding ook volwassenen van alle leeftijden betreft, voegt hij eraan toe.

Een triest voorbeeld is de dood van een vijf maanden oude baby in de VS die stierf binnen twee dagen nadat haar moeder was ingeënt met het Pfizer-vaccin. De moeder werd gevaccineerd op 17 maart, de dag daarna liep de baby rood aan, kreeg koorts, weigerde te eten en hield niet op met huilen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: