Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na elkaar na coronaprik

tragisch:-vader-en-dochter-sterven-binnen-4-dagen-na-elkaar-na-coronaprik

02-07-21 01:39:00,

Homepagina » Buitenland » Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na elkaar na coronaprik

in Buitenland 2 juli 2021 14:00

Een tragisch verhaal: Kathryn Anne Kendall uit de Amerikaanse staat Michigan is in slechts vier dagen tijd zowel haar vader als haar zus kwijtgeraakt. Ze waren allebei pas geleden gevaccineerd tegen corona. De vader, John Robert Kendall jr., haalde in april zijn tweede dosis van het Moderna-vaccin. Enkele dagen later kreeg hij een hartaanval en op 28 april is hij overleden. Hij verkeerde daarvoor in goede gezondheid.

Vader John werkte voor de United States Marshals Service, een Amerikaanse federale politieorganisatie. Hij was daarnaast medeoprichter van het bedrijf DK Security en wordt omschreven als een ‘geweldige leider’.

“Iedereen denkt dat ik gek ben omdat ik me afvraag of zijn dood gelinkt is aan de prik,” schrijft Kathryn Anne op Facebook in een bericht dat verwijderd is.

Moeder van vier kinderen

Kimberley St. Charles, de dochter van John, kreeg eind april het Janssen-vaccin. Op de dag van de inenting kreeg ze last van bijwerkingen. Binnen enkele dagen belandde ze op de spoedeisende hulp en is nooit hersteld. Ze was 49 jaar oud, moeder van vier kinderen en had geen onderliggende ziektes.

Na de prik kreeg Kimberley griepachtige verschijnselen. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en aan de beademing gelegd, en stierf op 2 mei. “Vier dagen na mijn vader,” schrijft Kathryn Anne. Artsen beweerden dat ze een ‘corona-longontsteking’ had.

Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er baat bij kunnen hebben

De zus besloot zich in de vaccins te verdiepen en kwam tot de ontdekking dat de Moderna-prik in verband wordt gebracht met hartcomplicaties, met name hartaanvallen. Ze deed ook onderzoek naar het Janssen-vaccin en ontdekte dat het longschade en -complicaties kan veroorzaken.

“Toch denkt iedereen dat ik gek ben omdat ik me afvraag of haar dood gerelateerd is aan de prik,” verzucht Kathryn Anne. “Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er baat bij kunnen hebben.”

vader

4.8 36 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: