Uitvinder mRNA: Verbod op bewezen medicatie tegen Covid onbegrijpelijk – EnerzijdsAnderzijds

uitvinder-mrna:-verbod-op-bewezen-medicatie-tegen-covid-onbegrijpelijk-–-enerzijdsanderzijds

02-07-21 02:48:00,

Afgelopen maand vond een bijzonder driegesprek plaats over Covid, de nu toegepaste mRNA-vaccins, de censuur in de media en de wetenschap, en het verbod op de toepassing van werkzame medicatie tegen Covid. Het gesprek is een lange zit van ruim drie uur, maar voor wie zich in de materie wil verdiepen, een echte aanrader.
Wij haalden de naar onze inschatting opmerkelijkste delen uit deze conversatie. Het zal niet verbazen dat de video al snel van Youtube is verwijderd, ook werd topexpert Robert Malone onlangs van LinkedIn verwijderd, ook al spreekt hier de uitvinder van de mRNA-technologie die nu de basis vormt voor de Covid-vaccins.

Aan de tafel zitten Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie en de hierop gebaseerde huidige Covid-vaccins.
Mr. Steve Kirsch is een meervoudig-ondernemer die onderzoek heeft gedaan naar bijwerkingen van COVID-vaccins.
Gespreksleider is Dr. Bret Weinstein en is een evolutionair bioloog. Bret praat met Robert en Steve over de pandemie, de behandeling en de COVID vaccins. Wikipedia beschrijft Weinstein als het ‘intellectuele dark web’ die al verschillende malen ‘misinformatie’ over Covid-19 zou hebben verspreid.
Alle reden dus om eens goed naar dit gezelschap te luisteren.

Disclaimer: Geen anti-vaccers

Voordat je sinds Corona iets kritisch mag zeggen moet je vooraf melden dat je geen anti-vaccer bent. Net zoals kritiek op het ongestuurde immigratiebeleid, vooraf moet gaan met de mededeling ‘ik heb niets tegen buitenlanders’, stellen ook deze wetenschappers dat ze zeer beslist geen anti-vaccer zijn. Twee van de drie zijn gevaccineerd met Moderna en de gespreksleider heeft een speciale medicatie genomen dat een grote mate van bescherming zegt te bieden. We kijken dus naar een ‘veilig’ gesprek.
Waarvan acte. En Robert Malone is nota bene uitvinder van het mRNA-vaccin.

Het is natuurlijk boeiend om te luisteren naar de grondlegger van de huidige vaccins, met mRNA-technologie. Dr. Malone is gespecialiseerd in klinisch onderzoek, medische zaken, regelgevingszaken, projectmanagement, proposal management, vaccins en biodefensie. Hij is betrokken geweest bij de ontwikkeling, opzet en supervisie van ongeveer veertig fase 1 klinische proeven en twintig fase 2 klinische proeven, alsmede vijf fase 3 klinische proeven. Hij weet dus waar hij het over heeft.

Zijn de vaccins met ‘zijn’ mRNA-technologie nu veilig is de vraag in het gezelschap?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: