‘We weten niet of gevaccineerde vrouwen misvormde baby’s ter wereld zullen brengen’

‘we-weten-niet-of-gevaccineerde-vrouwen-misvormde-baby’s-ter-wereld-zullen-brengen’

02-07-21 02:17:00,

Homepagina » Buitenland » ‘We weten niet of gevaccineerde vrouwen misvormde baby’s ter wereld zullen brengen’

Foto: Unsplash

in Buitenland 2 juli 2021 15:30

Het Royal Australian and New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists (RANZCOG) adviseert Australische en Nieuw-Zeelandse zwangere vrouwen om zich te laten vaccineren tegen corona. Schrijfster, publicist en blogger Naomi Cook besloot de organisatie te vragen op welke wetenschappelijke studies zij dit advies baseert.

Het antwoord dat ze kreeg, baart haar zorgen. RANZCOG stuurde haar drie studies die betrekking hebben op zwangere vrouwen met corona. Deze studies zeggen verder niets over de coronaprik. Ook kreeg ze een link naar een klinisch onderzoek dat nog loopt. “Dat kan me niet vertellen dat het veilig is,” zei Cook in het programma Right Now op Ickonic.

‘We don’t know if women…are going to give birth to deformed babies’

Naomi shared the info she’d received from @ranzcog after questioning the ‘science’ they’d used to advise pregnant women to get vaccinated, as to date, no vaccinated woman has had a live birth in Australia. pic.twitter.com/RnAyuixzuu

— Gareth Icke 🇵🇸 (@garethicke) July 2, 2021

Opmerkelijke passage

Ook kreeg ze twee onderzoeken waarbij gekeken is hoe mRNA-vaccins tijdens de zwangerschap ‘helpen’ bij het versterken van immuniteit. Die zeggen dus niets over de veiligheid van moeder en kind, benadrukte Cook.

Verder verwees het RANZCOG naar de standpunten van het CDC, het Amerikaanse RIVM, en de WHO. De enige paper die zou kunnen worden gebruikt als wetenschappelijke onderbouwing van het advies dat de Pfizer-prik in alle fasen van de zwangerschap moet worden aangeboden aan vrouwen, bevat een opmerkelijke passage.

Dat is krankzinnig

De auteurs schrijven namelijk: we konden niet vaststellen of blootstelling aan het vaccin in een vroeg stadium van de zwangerschap leidt tot geboorteafwijkingen omdat nog geen van de gevaccineerde personen was bevallen.

“We weten dus niet of vrouwen die in een vroeg stadium van de zwangerschap zijn [gevaccineerd], misvormde baby’s ter wereld zullen brengen,” zei Cook. “Dat is het beste wat ze hebben.”

“Dat is krankzinnig,” stamelde presentator Gareth Icke.

4.8 21 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je dit artikel belangrijk?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: