We willen weg uit de hel, naar de hemel op aarde, maar weten niet hoe – De Lange Mars Plus

we-willen-weg-uit-de-hel,-naar-de-hemel-op-aarde,-maar-weten-niet-hoe-–-de-lange-mars-plus

02-07-21 07:59:00,

We praten over een nieuwe parallelle samenleving, een utopie, de vijfde dimensie. Dit betekent voor de meesten van ons weg uit de verdoemde controlemaatschappij. Daarbij lopen we voortdurend tegen twee obstakels aan. We blijven in een kringetje rond draaien zonder een stap verder te komen naar die nieuwe wereld en we hebben geen routekaart hoe we daar moeten komen. Dit eerste artikel gaat over de stilstand. Het tweede artikel dat hierna komt gaat over een mogelijke route, een uitweg. Dus kortweg over het ‘hoe’.

Mijn ervaringen

Laat ik om te beginnen mijn eigen ervaringen met jullie delen. Tien jaar geleden begon ik met het schrijven voor De Lange Mars. Dat was mijn manier om een weg te zoeken naar een hemel op aarde. Het ergerde me dat wij van onze levens een hel maken. De ergernis is gegroeid en de narigheid ook. Dit komt omdat de controlemaatschappij waar ze al een tijdje mee onderweg zijn steeds meer smoel begint te krijgen.

Het beeld wordt steeds duidelijker. Om meer vrijheid te krijgen moeten burgers iedere keer een stuk vrijheid inleveren. We staan nu zelfs op het punt de beschikking/vrijheid over ons eigen lichaam kwijt te raken omdat we zogenaamd ‘met zijn allen het virus eronder moeten krijgen’.

Voortdurend vallen mensen af, die aanvankelijk weigerden zich te laten vaccineren. Deze mensen laten zich met loze beloften de injectie aanpraten. Wij, de volhouders tegen de medische dictatuur, hebben het moeilijk, omdat we een andere samenleving willen zonder te weten hoe we hieraan moeten beginnen.

Geen stap verder

Ik zie een deel van ons blijven ageren tegen de machthebbers. Zij blijven echter steken in hun boosheid, die ook angst is. Ze zijn boos op het voortdurende machtsmisbruik en zien dat ze ondanks een jaar lang verzet tegen de maatregelen geen stap verder komen.

In feite willen ze doorgaan met de huidige samenleving onder een andere leiding. Eigenlijk zeggen ze hou je aan de wet, eerbiedig de Grondwet en de vrijheden die daarin genoemd staan. Net zoals Viruswaarheid via de rechter blijft proberen de rechterlijke macht recht te laten spreken. Iets wat ze echter weigeren te doen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: