Duitse regering bereidt zich al voor op de volgende lockdown – voortaan alleen nog maar voor niet-ingeënte mensen – Frontnieuws

duitse-regering-bereidt-zich-al-voor-op-de-volgende-lockdown-–-voortaan-alleen-nog-maar-voor-niet-ingeente-mensen-–-frontnieuws

03-07-21 10:31:00, Foto ter illustratie, scene uit de dystopie van de film © Children of Men Merkel’s kanselarijhond Helge Braun liet geen twijfel bestaan over twee feiten – en men moet bijna dankbaar zijn voor zoveel “openheid”. Ten eerste: er zullen nog meer lockdowns komen, en wel reeds met de “Vierde Golf” (die zo zeker zal komen als het Amen in de kerk). Ten tweede: de discriminatie en apartheid ten nadele van de ongevaccineerden zal worden geperfectioneerd – in die zin dat deze lockdowns alleen voor hen zullen gelden en niet langer voor de gevaccineerden. Maar natuurlijk houdt Merkel’s uitvoerder ook hier nog steeds een achterdeur open: zijn belofte “geen lockdown meer voor gevaccineerden” geldt alleen “zolang de vaccinaties goed werken”, bericht journalistenwatch.com.

De minister verklaarde dat het aan de Duitsers zelf was om te beslissen of een mooie vakantie zou worden gevolgd door een mooie herfsttijd. Hij riep de mensen op zich volledig te laten vaccineren. Tests waren ook massaal beschikbaar, zei hij.

Dus weer een rubberen definitie. Want dat de vaccinaties – waarbij in deze pandemie de doorgeslagen politieke lezing tussen symptoomvrije positief geteste en echte zieke mensen helemaal niet meer onderscheiden wordt – niet “echt goed werken”, kan worden gevisualiseerd aan de hand van het huidige voorbeeld van Groot-Brittannië, waar ondanks een vaccinatiegraad van 67 procent van de bevolking met een 7-dagen incidentie van meer dan 180 kunstmatig wordt geworsteld. Het feit dat de werkelijke ziektelast minimaal is (ook en vooral onder jongeren, in tegenstelling tot de valse beweringen van het tegendeel ) en dat ook het aantal ziekenhuisopnamen onopvallend is, is een extra argument voor de onwetenschappelijke, dubieuze en misleidende opvatting van de “incidenties” en testresultaten; maar ook in Duitsland houdt men vast aan deze opvatting, zodat de gebruikelijke seizoensgebonden toename van luchtweginfecties in de herfst ons weer als een “golf” zal worden uitgelegd.

Indien de aankondigingen van Braun, die hij in een interview met “MDR aktuell” heeft gedaan, door daden worden gevolgd, dan zijn er slechts twee mogelijkheden: ofwel grijpt men de Duitse de toename van het aantal gevallen aan als reden om een gebrek aan vaccinatiebescherming tegen de dan net heersende “mutant” te postuleren en de derde en vierde verplichte vaccinatie (of “boostervaccinaties”) voor te schrijven, tot de verwezenlijking waarvan helaas iedereen weer in lockdown moet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: