Combinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie – Frontnieuws

combinatie-astrazeneca-biontech:-kruisvaccinatie-is-tien-keer-dodelijker-dan-enkelvoudige-vaccinatie-–-frontnieuws

04-07-21 06:06:00,

In de mainstream media worden de zogeheten kruisvaccinaties momenteel massaal gepromoot. Een combinatie van vaccins van AstraZeneca en Pfizer of BioNtech zou bijzonder doeltreffend zijn. Maar het tegendeel is waar! Het risico op ernstige vaccinatieschade en zelfs overlijden is tien keer zo groot, bericht Oliver Janich.

In de mainstream media wordt nu de combinatie van vaccins van AstraZeneca en Pfizer/BioNtech aangeprezen. De aanbevelingen zijn gebaseerd op een studie die het tegenovergestelde beweert. Citaat:

“Toen de vaccins van AstraZeneca en Biontech vier weken na elkaar bij een proefpersoon werden ingeënt, bleek er een verhoogd risico op vaccinbijwerkingen te zijn. De beschreven symptomen omvatten koorts, rillingen, vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichts- en spierpijn en een algemeen gevoel van malaise. De volgorde van de vaccins, d.w.z. eerst die van AstraZeneca, dan die van Biontech of omgekeerd, deed er niet toe”.

Vervolgens wordt dan beweerd dat deze combinatie een hogere werkzaamheid heeft:

“Bij kruiselingse vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca (Vaxzevria) als eerste vaccinatie en Biontech (Comirnaty) als tweede vaccinatie (vier weken na elkaar) waren de resultaten aanzienlijk beter dan wanneer AstraZeneca beide keren werd toegediend. De gevaccineerden ontwikkelden bij kruisvaccinatie tien keer zoveel antilichamen. Als de volgorde werd omgekeerd – eerst Biontech, dan AstraZeneca – waren er nog steeds vijf keer zoveel antilichamen als bij een vaccinatie met alleen AstraZeneca. Tot dusver zijn echter alleen de studieresultaten over het interval van vier weken tussen de eerste en de tweede vaccinatie gepubliceerd”.

Dit betekent dat het lichaam tien keer heftiger reageert als eerst AstraZeneca wordt toegediend en daarna Pfizer/BioNtech. De mainstream media beweren dat de ernstige bijwerkingen slechts van korte duur zijn, maar dat kan helemaal niet worden beweerd omdat in de studie alleen naar korte perioden is gekeken. Er is geen enkel bewijs dat het aantal zogenaamde antilichamen immuniteit betekent. Ik verwijs u naar mijn interview met Dr. Stefan Lanka.

Maar zelfs binnen de officiële virale theorie is het duidelijk dat vaccinaties nooit de schade kunnen rechtvaardigen die zij aanrichten. Prof. John Ioannidis van de Stanford University heeft in zijn metastudie reeds aangetoond dat slechts 0,05 procent van de bevolking onder de 70 jaar met een positief Covid-resultaat sterft. Hij bevestigde dit onlangs nog eens op Servus TV. Waarom hij nog steeds vaccinatie aanbeveelt blijft een raadsel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: