https://www.frontnieuws.com/wanneer-sluiten-ze-het-internet-af/

https://wwwfrontnieuws.com/wanneer-sluiten-ze-het-internet-af/

04-07-21 06:44:00,

De samenzweerders die de wereld hebben overgenomen hebben de controle over de mainstream media en een groot deel van het internet gekocht. Maar ze hebben niet de volledige controle over het internet overgenomen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ondanks agressief gedrag dat typerend is voor dictaturen overal ter wereld, blijven onafhankelijke platforms zoals Brand New Tube en onafhankelijk gecontroleerde websites zoals deze buiten de controle van de cabal die nu vastbesloten is de wereld te controleren.

Tot hun grote ergernis vinden de samenzweerders het lastig om de onafhankelijke stemmen te onderdrukken van hen die de waarheid delen.

Mijn eigen websites ontvangen elke maand tussen de 1750 en 2000 opzettelijke hackpogingen. Dit zijn serieuze pogingen om de websites plat te leggen. Het lijkt erop dat de hackpogingen afkomstig zijn van de regeringen van de VS en het VK. Twee van mijn boeken over covid-19 zijn herhaaldelijk verboden. (Beide zijn beschikbaar als gratis PDF downloads op deze website en deze twee boeken zijn gedurende vele maanden regelmatig gedownload zo’n drieduizend keer per week – elk). Zoals ik in eerdere video’s heb beschreven, hebben ze zowat alles gedaan wat denkbaar was om mij het zwijgen op te leggen – met regeringen die leugens en laster gebruiken om te proberen mij in diskrediet te brengen. Ik heb onlangs e-mail accounts gehad die op mysterieuze wijze niet meer werkten. En twee nieuwe apparaten gingen plotseling zonder reden dood. Ze waren niet eens geprikt. Mijn video’s zijn vaak ongewoon moeilijk te vinden – dat is een van de redenen waarom de transcripties van al mijn video’s beschikbaar zijn op deze website.

Zoals ik in een eerdere video heb onthuld, is Brand New Tube het doelwit geweest van ernstige aanvallen. Muhammad Butt kreeg te horen dat als hij mij toestond door te gaan met het maken van mijn video’s, Brand New Tube uit de lucht zou worden gehaald. Met moed en eergevoel heeft hij het platform naar het buitenland verplaatst om de Britse autoriteiten te ontlopen. Ik weet dat de altijd uitstekende UK Column zelf ook moeilijkheden heeft gehad.

Desalniettemin, ondanks al deze bedreigingen zijn we er allemaal nog.

En degenen onder ons in de vocale verzetsbeweging worden ongetwijfeld beschouwd als een grote bedreiging door degenen die proberen de door en door kwaadaardige en ondemocratische globale Great Reset in te voeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: