Huisarts luidt de klok over “extreme bijwerkingen” van Moderna-vaccin, legt uit hoe het “vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19” – Frontnieuws

huisarts-luidt-de-klok-over-“extreme-bijwerkingen”-van-moderna-vaccin,-legt-uit-hoe-het-“vaccin-heel-duidelijk-gevaarlijker-is-dan-covid-19”-–-frontnieuws

04-07-21 06:17:00,

De hele aanname van het nemen van een vaccin is gebaseerd op de veronderstelde wetenschap die bewijst dat er een grotere bedreiging is van de ziekte dan het vaccin zelf. Maar drie maanden nadat ze gevaccineerd zijn met de Moderna Covid-19 prik, hebben zes van de patiënten van deze dokter nog steeds last van ernstige neurologische bijwerkingen, en ze hebben alleen de eerste prik gekregen. Was het het waard?, schrijft S.D. Wells.

De Covidgriep is alleen dodelijk voor mensen die al lijden aan kanker, diabetes, hart-en vaatziekten of auto-immuun problemen, dus waarom wordt nu iedereen verteld om zich te laten vaccineren als het risico op vaccinatieschade veel groter is dan het risico van overlijden aan Covid-19, of Delta Variant, of Beta, of Gamma of wat dan ook dat Fauci en Gates de volgende keer uitbrengen.

Een huisarts in Brits Columbia kan niet langer zwijgen over de gevaren van deze Covid-19 vaccins

Hij heeft er genoeg van. Zijn patiënten die hij al 10, 20, 25 jaar ziet, lijden plotseling aan ernstige neurologische schade en allergische reacties zoals hij nog nooit eerder heeft gezien, en dat vlak nadat ze hun covid-prik van Moderna hebben gekregen. Dr. Charles Hoffe beschrijft nu officieel de levensbedreigende “bijwerkingen” van zijn “First Nations” patiënten, en deelt deze klokkenluider-informatie met andere medische professionals en journalisten, zodat het bekend wordt. Het vaccin is gevaarlijker dan COVID-19. Punt uit.

In zijn open brief aan de provinciale gezondheidsfunctionaris van beschrijft Dr. Hoffe de milde effecten die het coronavirus in zijn gemeenschap heeft gehad, en hoe zij geen medische zorg hebben hoeven geven aan de mensen die het hebben opgelopen, omdat zij slechts milde symptomen hadden en het vanzelf overging.

Het vaccin is nu duidelijk gevaarlijker dan COVID-19, aangezien mensen ernstige zenuwstelselaandoeningen krijgen die maanden later tekenen van blijvende aard vertonen, terwijl andere patiënten die voorheen volkomen gezond waren (over de hele wereld) slechts drie of vier dagen na de vaccinatie op uitzonderlijke plaatsen bloedstolsels krijgen, zoals de longen en de hersenen.

Waarom zou een jongere of gezonde volwassene levensbedreigende bloedstolsels riskeren om ingeënte “bescherming” te krijgen terwijl zij niet eens het risico lopen van een natuurlijke infectie? Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat de Covid-19 vaccins bloedklonters veroorzaken, en zo ook duizenden “patiënten” van wie de cellen nu onbeperkt kleverige “eiwit” prionen produceren die door de bloedvaten reizen en “wegblokkades” veroorzaken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: