Advocaat Reiner Fuellmich stort zich in juridisch wespennest: ‘Ze verkeren in paniekmodus’

advocaat-reiner-fuellmich-stort-zich-in-juridisch-wespennest:-‘ze-verkeren-in-paniekmodus’

05-07-21 12:02:00,

Homepagina » Mens en Dier » Advocaat Reiner Fuellmich stort zich in juridisch wespennest: ‘Ze verkeren in paniekmodus’

Foto: Reiner Fuellmich (Videostill Odysee/Jerm Warfare)

in Mens en Dier 5 juli 2021 11:35

In de meeste landen, met name in Duitsland, zijn de rechtbanken niet onafhankelijk. Niet alle rechtbanken zijn omgekocht, er zijn altijd een paar rechters die het spelletje niet meespelen, zei advocaat Reiner Fuellmich tijdens zijn derde gesprek met Jerm Warfare.

Eén van die rechters is Christian Dettmar uit Weimar, die onlangs een streep haalde door coronamaatregelen op twee scholen, waarna twee huiszoekingen volgden. Hij luisterde wél naar de experts van Fuellmich.

“Hij kreeg veel steun en ik weet dat er nog veel meer rechters zijn die niet corrupt, maar wel bang zijn,” zei de advocaat. En hoe meer zaken we winnen, hoe meer rechters onder hun bureau vandaan komen en tot soortgelijke vonnissen zullen komen, verwacht hij.

Het laat zien dat ze zich echt zorgen maken

“Dat is waar we ons op richten en daarom spannen we zoveel mogelijk rechtszaken aan,” zei Fuellmich. Er zijn meerdere zaken aangespannen in de Verenigde Staten en Duitsland. “Helaas zijn de meeste rechtbanken zoals gezegd niet onafhankelijk en worden ze onder druk gezet.”

Hij sleepte pas geleden Lothar Wieler, de baas van het Duitse RIVM, voor de rechter. Op de dag dat hij de rechtszaak aanspande, belde iemand van de rechtbank met het kantoor van de bondskanselier. “Dat is echt ongehoord. Het laat zien dat ze zich echt zorgen maken.”

Fuellmich heeft contact met iemand die op het kantoor van de bondskanselier werkt en die zei tegen hem dat ze ‘in paniekmodus verkeren’.

Dit is waar je mee te maken krijgt als je dit doet

Vervolgens dwongen de rechters de cliënt van Fuellmich 350.000 euro te betalen om de zaak in behandeling te nemen. Enkele dagen later deed de Duitse arbeidsinspectie een inval bij de fabrieken van zijn cliënt. “Dit is waar je mee te maken krijgt als je dit doet. Op alle fronten wordt druk uitgeoefend.” Zijn cliënt is echter vastbesloten om door te gaan.

Fuellmich zoekt momenteel naar een geschikte locatie om een internationaal coronatribunaal op te zetten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: