Controverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden? – Frontnieuws

controverse-over-onderzoek-naar-spike-eiwit:-dodelijk-voor-kinderen-in-contact-met-gevaccineerden?-–-frontnieuws

05-07-21 12:04:00,

De laatste dagen is er opnieuw opschudding ontstaan over het zogeheten spike-eiwit en de vraag of mensen het in hun omgeving afgeven na een COVID-19 vaccinatie. In een nieuwe – maar nog niet peer-reviewde – studie wordt nu beweerd dat kinderen zelfs kunnen sterven aan de gevolgen van een dergelijke “shedding” van de kant van de gevaccineerden.

  • De studie gaat uit van een toename van de totale sterfte door het vrijkomen van spike-eiwitten.
  • Uit onderzoek onder kinderen in 22 landen zou blijken dat vooral jongeren worden getroffen – en dat de bijwerkingen in de loop van de tijd toenemen.
  • Andere wetenschappers hebben reeds gesuggereerd dat vaccinaties een schadelijk effect kunnen hebben op zowel gevaccineerden als hun contacten.
  • Er is een “geloofsoorlog” uitgebroken over de authenticiteit van de bevindingen nadat verscheidene gerenommeerde wetenschappers het zogeheten “vaccin-shedding” aan de orde hadden gesteld.

Het is een irritant onderwerp waar zelfs het kritische kamp verdeeld over is. Enerzijds zijn er alarmerende berichten van mensen die klagen over negatieve bijwerkingen nadat zij in contact zijn gekomen met gevaccineerde mensen. Zo heeft Frontnieuws reeds melding gemaakt van vrouwen die klaagden over hevig bloedverlies – niet alleen wanneer zij zelf onlangs waren gevaccineerd, maar ook wanneer zij zich in de nabijheid van gevaccineerde personen bevonden. Sommige kritische medische deskundigen roepen op om uit de buurt van gevaccineerden te blijven – terwijl anderen zich in deze kwestie op grond van wat tot nu toe bekend is terughoudend opstellen, maar vaccinatie nog steeds gevaarlijk en onverantwoord vinden. De nieuwe studie heeft het debat over “shedding” aangewakkerd.

Studie heeft tot doel de situatie in 22 landen te analyseren

Zoals Reitschuster op zijn blog meldt, beweert ene Hervé Seligmann, die zegt voor het gerenommeerde Karlsruhe Institute of Technology (KIT) te werken, voor de studie ongevaccineerde kinderen tussen 0 en 14 jaar uit 22 Europese landen te hebben geanalyseerd. Het KIT daarentegen ontkent elke medewerking en beweert dat het een gepland gastbezoek van de onderzoeker heeft geannuleerd – de studie zou gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de annulering.

Toch heeft de centrale bevinding van de studie van Seligmann een explosieve kracht: “Indirecte effecten van het Covid-19 vaccin, vermoedelijk door uitscheiding van spike-eiwitten en/of andere moleculen, verhogen de mortaliteit door alle oorzaken bij de ongevaccineerden – vooral in de vroege fase wanneer de vaccinatie nadelige effecten heeft op de gevaccineerden”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: