De biologische effecten van 5G

de-biologische-effecten-van-5g

05-07-21 11:57:00,

De Europese Commissie wil koploper worden in de volgende generatie draadloze technologie: 5G, de opvolger van de huidige, vierde generatie van mobiele telecommunicatienetwerken. Het lijkt er echter op dat deze technologie schade toebrengt aan huid en ogen en ook de resistentie van bacteriën tegen antibiotica, verhoogd. Het lijkt erop dat wanneer deze wilde plannen doorgaan de mens op het punt staat om naar een andere dimensie te gaan. Maar welke dimensie?

Koploper volgens de Rijksoverheid
Goed, snel en veilig internet is onmisbaar in de Nederlandse economie en voor het Nederlands bedrijfsleven. De sterke positie van Nederland als digitaal koploper binnen de Europese Unie wil het kabinet behouden. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/07/01/kabinet-zet-eerste-stap-in-bescherming-telecomnetwerken-en-5g

Dit staat op de site van onze regering. Volgens mij willen ze iets wat niet bestaat in werkelijkheid. Hebben ze wel de juiste informatie? Of willen ze gewoon niet luisteren naar de gewone man die niet zit te springen op snel, sneller, snelst internet en de drijven ze de eigen zin? Niet voor heel Nederland 100% draadloos bereik, overheid!

Millimeter(mm)-golven
Want de mobiele netwerken die in gebruik zijn na 2000 werken meestal niet op één enkele frequentie, maar op een aantal verschillende frequentiebanden. De eerste generatie netwerken (2G en 3G) werkten met een enkele frequentieband, maar na mate het gebruik en de vraag naar zendtijd zogenaamd (voor bellen of dataverkeer) toenam was er meer frequentieruimte nodig om de vraag hierin op te vangen. Een vraag die jullie verzinnen? Niet eerlijk vertellen wat er gebeurd? Waarschuwingen verwijderen van internet door factchekers?

Belbedrijven stoppen met 2G en 3G, de allereerste mobiele netwerken https://www.parool.nl/nederland/2g-en-3g-gaan-eruit-doet-mijn-slimme-stroommeter-het-straks-nog-wel~bd1463f9/

Weten we wel dat…
de frequenties van 2G bij 900 megahertz (MHz) en 1800 MHz ligt? Dat bij de gewenste hoge frequenties voor 5G  veel kort-golverige velden (dus veel dichtere golflengten) horen. Eén gigahertz (GHz) heeft een golflengte van 30 centimeter en de in 5G-toepassingen van 100 GHz velden zijn dat golven van slechts 3 mm. Daarom heten ze millimeter(mm)-golven. 5G gaat in 2022 in Nederland (zoals de overheid wil) werken met 3,5 GHz en 26 GHz. Frequentiegolven die trillen en een lichaam in trilling brengt?

Door de huidige stralingsbelasting van 3G, 4G en wifi veel elektrogevoelige personen al gevoelig voor deze trillingen en uit zich in: huidproblemen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: