Founder bijeenkomsten – Gezond Verstand

founder-bijeenkomsten-–-gezond-verstand

05-07-21 02:04:00, Nieuws 5 juli 2021 Founder bijeenkomsten Gezond Verstand founder meetings zomer 2021

Wegens een daverend succes in juni, organiseren wij deze zomermaanden extra Founder bijeenkomsten. Bijna elke woensdagavond stellen wij ons kantoor in Weesp beschikbaar als ‘’clubhuis’’. Van 19uur tot 21uur worden de leukste gesprekken gevoerd en onder het genot van een hapje en een drankje komen ideeën voor een parallelle samenleving tot stand.

Daarnaast komt Gezond Verstand naar zowel Noord- als Zuid-Nederland. Op deze unieke locaties komen we met een grotere groep Gezond Verstand lezers bij elkaar. Precieze tijden en locaties worden gecommuniceerd wanneer u zich heeft aangemeld.

Agenda Datum Tijd Plaats Aanmelden 7 juli 2021 18.30 – 21.00u Weesp (GV clubhuis) 31.3 14 juli 2021 18.30 – 21.00u Weesp (GV clubhuis) Login als founder om verder te gaan

Ben je nog geen founder maar wil je toch naar een bijeenkomst komen?

Als je al deelnemer bent – maar geen founder, stuur dan een bericht naar sales@gezondverstand.eu om je lidmaatschap te ‘upgraden’. De kosten hiervoor bedragen € 45. Als je nog geen lid bent van Gezond Verstand, ga dan naar doe mee om lid te worden.

Deel deze pagina
Share on FacebookShare on FacebookShare on FacebookFacebook0Pin on PinterestPin on PinterestPin on PinterestPinterest0Tweet about this on TwitterTweet about this on TwitterTweet about this on TwitterTwitterShare on LinkedInShare on LinkedInShare on LinkedInLinkedin  » Lees verder

%d bloggers liken dit: