Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen – Frontnieuws

gezondheidsautoriteit-medische-onderzoekers-verdoezelen-data-over-82%-miskramen-bij-mrna-gevaccineerde-vrouwen-–-frontnieuws

05-07-21 11:47:00,

Een medisch tijdschrift ontdekte dat 82% van de vrouwen die in de eerste 20 weken van de zwangerschap een mRNA-vaccin namen, een miskraam kregen – en begroef vervolgens de gegevens, bericht thegoodlylawfulsociety.org.

Medio juni publiceerde het New England Journal of Medicine een studie genaamd “Preliminary FIndings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons” door Tom T. Shimabukuro en anderen van het Center of Disease Control’s “v-safe COVID-10 Pregnancy Registry Team”. Het team schreef dat er “geen duidelijke veiligheidssignalen waren bij zwangere [vrouwen] die Covid-19 vaccins kregen”, ook al publiceerde het een tabel waaruit bleek dat 82% van de vrouwen in de studie die tijdens de vroege zwangerschap werden geïnjecteerd met hetzij het Pfizer of het Moderna vaccin hun baby’s verloren. Nog opvallender in hun studie was de bewering dat slechts 13,9% van alle “voltooide zwangerschappen” in een miskraam waren geëindigd – maar dit cijfer omvatte de vrouwen die pas in de tweede helft van hun zwangerschap waren gevaccineerd.

Het belang van de verstopte informatie ging niet verloren voor een Britse oncologie-wetenschapster die haar informatie deelde met LifeSiteNews. Na eerst de conclusies van de samenvatting van de studie “geruststellend” te hebben gevonden, ontdekte de wetenschapster vervolgens “Tabel 4” en de kleine lettertjes eronder.

“De onderzoekers hebben op onverklaarbare wijze de spontane abortussen in het eerste trimester – vóór, en inclusief, 20 weken – opgenomen in de voltooide zwangerschappen/verliezen als geheel-104 [miskramen] op 827 zwangerschappen”, schreef ze aan twee vooraanstaande Britse artsen, Dr. Peter Rabey, de medisch directeur van het Britse Kanaaleiland Guernsey, en Dr. Nicola Brink, Guernsey’s directeur van Volksgezondheid.

“Aangezien het echter de bedoeling was om na te gaan of de Covid-vaccinatie nadelige gevolgen had in de verschillende trimesters, hadden de auteurs van het NEJM-document de 700 vrouwen die pas in het derde trimester werden gevaccineerd, moeten aftrekken van het totaal van 827, zodat alleen de vrouwen die in de eerste 20 weken werden gevaccineerd overbleven, d.w.z. 127 vrouwen die in dat deel van tabel 4 voorkomen”.

De wetenschapster wees erop dat het “werkelijke percentage” spontane miskramen bij vrouwen die in de eerste 20 weken van hun zwangerschap waren gevaccineerd, niet 12,6% maar 82% bedroeg, omdat 104 van deze 127 zwangerschappen verloren gingen. Zij wees op de “kleine lettertjes” in de studie waarin stond dat “in totaal 700 deelneemsters (84,6) hun eerste in aanmerking komende dosis in het derde trimester ontvingen” en dat “in totaal 96 van 104 spontane abortussen (92,3%) plaatsvonden vóór 13 weken zwangerschap”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: