Heeft u de prik genomen? U loopt een hoog risico op COVID – Frontnieuws

heeft-u-de-prik-genomen?-u-loopt-een-hoog-risico-op-covid-–-frontnieuws

05-07-21 11:11:00, © Maryland GovPics / Flickr (CC BY 2.0) Geloof het niet als ze zeggen dat het COVID-vaccin u ‘beschermt’. Neem nu voorzorgsmaatregelen voordat de subacute risicofase intreedt. De antilichamen die door de vaccinatie worden aangemaakt zijn niet uw beste vriend en als u wordt belaagd door COVID, griep of verkoudheid, kan een dodelijke, overdreven immuunreactie het gevolg zijn, schrijft Dr. Joseph Mercola.

In dit interview bespreekt onze gast Dr. Vladimir Zelenko een zeer ernstige zaak, die hij deelt met ten minste twee andere zeer geloofwaardige deskundigen – Michael Yeadon, Ph.D., een biowetenschappelijk onderzoeker en voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper van allergie en ademhalingsonderzoek bij Pfizer, en professor Luc Montagnier, een wereldberoemde viroloog die de Nobelprijs won voor zijn ontdekking van HIV.

Yeadon, Montagnier en Zelenko geloven allen dat de COVID-19 injecties de levensverwachting met verscheidene decennia zouden kunnen verminderen, afhankelijk van verscheidene factoren, met inbegrip van of u de boosterinjecties krijgt. Er is zelfs reden om aan te nemen dat velen die de injecties en de daaropvolgende boosters krijgen, hun leven binnen twee tot drie jaar zouden kunnen verliezen, als gevolg van pathogene priming.1,2

Velen realiseren zich misschien niet dat ik in mijn jeugd bij de padvinders zat, maar misschien weet u dat hun motto is: “Wees voorbereid.” Het is een benadering die mij in de loop der jaren goed van pas is gekomen. Ik beweer niet ondubbelzinnig dat er zich een nare afloop zal voordoen, zoals blijkt uit mijn interview van volgende week met Dr. Peter McCullough. Het lijkt echter verstandig om een goed protocol in handen te hebben in afwachting van een worst-case scenario.

Zelenko en ik gaan daarom eens diep in op wat er gedaan kan worden om een dergelijk lot te voorkomen. Zelenko categoriseert de risico’s van COVID-19 “vaccins” in drie categorieën: acuut, subacuut en op lange termijn, dus laten we beginnen met het bekijken van de primaire risico’s die in elk van deze categorieën worden aangetroffen.

Risicocategorie nr. 1 – Acute risico’s

De acute fase van schade begint op het moment van injectie en duurt waarschijnlijk ongeveer drie maanden. Gebaseerd op rapporten die zijn ingediend bij het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), is het duidelijk dat velen de acute fase niet overleven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: