Vaccinatiecampagne glijdt verder uit – EnerzijdsAnderzijds

vaccinatiecampagne-glijdt-verder-uit-–-enerzijdsanderzijds

05-07-21 11:29:00,

Er was al voor gewaarschuwd, de campagne om de ‘onverplichte’ inenting toch iedereen in de arm te drukken, zal smerige trekjes krijgen. De niet-gevaccineerden zullen bij nieuwe varianten de schuld krijgen, zo meldden al maanden geleden enkele websites. Toen leek dat wel erg op complotdenken, alsof er een scenario wordt afgewerkt.
Maar langzamerhand moeten we erkennen dat de hele campagne die wereldwijd met vrijwel dezelfde timing en framing verloopt, wel scenario-achtige trekjes vertoont.

Maar het ligt volgens Nobelprijswinnnaar Prof. Luc Montagnier precies andersom: ‘epidemiologists know but are “silent” about the phenomenon, known as “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE).’
De inentingen tegen Covid zijn volgens Montagnier dus de oorzaak van de aanmaak van varianten.

Het is ook onwaarschijnlijk dat diegenen waarbij in het lichaam niets is veranderd, dus geen inentingen hebben ontvangen, ineens varianten zouden produceren. (red.)

Montagnier voorziet grote problemen ontstaan door de vaccinaties.

Deze visie wordt onderschreven door Geert Vanden Bossche, een man met ervaring in de sector met zijn verleden bij GSK Biologicals, Novartis Vaccines en Solvay Biologicals) met verschillende functies in vaccin R&D. Ook heeft hij gewerkt voor de Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Discovery team. In maart van 2021 schreef hij over zijn zorgen een open brief aan de WHO.

Vanden Bossche over zijn zorgen.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: