Dr. Charles Morgan: hoe de mens op afstand bestuurbaar te maken, dromen te lezen, gedachten en geheugen te overschrijven (geen fictie, maar mRNA vaccinfeiten)

dr.-charles-morgan:-hoe-de-mens-op-afstand-bestuurbaar-te-maken,-dromen-te-lezen,-gedachten-en-geheugen-te-overschrijven-(geen-fictie,-maar-mrna-vaccinfeiten)

06-07-21 08:39:00,

De presentatie is al uit 2018 en ik heb hem al vaker laten zien, maar extra actueel is het nu we weten dat de vaccins mRNA bevatten en dus feitelijk op de CRISPR technologie gebaseerd zijn die Dr. Charles Morgan in onderstaande presentatie toont. Niet alleen laat hij daarin zien dat het toen al mogelijk was om functies te leren en deze via het internet op een ander brein over te dragen, ook legt hij uit hoe je iemands complete geheugen kunt overschrijven en de geschiedenis als een film in DNA kunt branden of een mens of ‘mens-dier’ (zoals hij het noemt) in een bestuurbare drone kunt veranderen.

Feitelijk is het essentieel om dit soort kennis tot u te nemen, alhoewel iedereen die mijn website al jaren volgt en mijn boek gelezen heeft dit allemaal al had kunnen weten, omdat ik deze ontwikkelingen altijd bijhoudt. Dergelijke kennis is mega belangrijk, want als je de opmerkingen van Dr. Charles Morgan vertaalt naar vaccinaties, dan kun je dus al die mogelijkheden één op één vertalen naar de bestuurbare mens die ik in de vele artikelen hier op de site en in mijn boek beschrijf: de androgyne androïde mens.

Neemt u even de tijd om als u iets meer dan vijf minuten heeft onderstaande presentatie grondig op u in te laten werken en besef dan dat wanneer u het vaccin neemt, u feitelijk de genoemde CRISPR technologie in uw lichaam toelaat. Dat word in de vaccin-industrie mRNA genoemd, maar is precies datgene wat Morgan beschrijft. Dus als hij zegt dat je in principe het DNA in een moleculaire fabriek verandert en dat je de stamcel opdracht kunt geven om ook dingen in je hersenen af te leveren en dat je hersengolven remote control uitleesbaar en vertaalbaar worden (lees-, schrijf- en dronefunctionaliteit biedt), dan weet u de gevolgen als u het vaccin neemt.

De opmerking “You will own nothing and you will be happy about it” van Klaus Schwab kunt u dan wel heel letterlijk vertalen, want elke gedachte of emotie kan worden overschreven en dus zult u in de toekomst (na het vaccin) niet meer kunnen klagen, want die gedacht wordt overschreven. Je zult mensen dus qua gedrag zien veranderen als je objectief en ongevaccineerd toekijkt.

Het wordt een prachtige wereld!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: