Kijk: twee gevaccineerde cricketspelers zakken in elkaar en krijgen stuiptrekkingen

kijk:-twee-gevaccineerde-cricketspelers-zakken-in-elkaar-en-krijgen-stuiptrekkingen

06-07-21 10:21:00,

Homepagina » Buitenland » Kijk: twee gevaccineerde cricketspelers zakken in elkaar en krijgen stuiptrekkingen

Foto: Southern Stars tegen West Indies (NAPARAZZI CC BY-SA 2.0)

in Buitenland 6 juli 2021 11:30

Twee spelers van het West-Indisch vrouwencricketelftal zijn tijdens een wedstrijd in elkaar gezakt. Dat gebeurde enkele dagen nadat bekend was geworden dat het hele team was gevaccineerd tegen corona.

De twee spelers, Chinelle Henry en Chedean Nation, vielen afgelopen vrijdag tijdens een wedstrijd tegen Pakistan op de grond. Volgens berichten op social media hebben de meeste spelers en medewerkers afgelopen dinsdag, drie dagen voor de wedstrijd, hun tweede dosis gekregen.

Over 3️⃣0️⃣ West Indies Women and management staff are now fully vaccinated against COVID-19 with a few more scheduled to receive their 2nd dose!✅

WI are Vaccinated and ready to face Pakistan Women! 🙌🏽#vaccinatedontprocastinate #ᴠaccinesaveslives pic.twitter.com/dkSQqqW3h1

— Windies Cricket (@windiescricket) June 29, 2021

Halverwege de wedstrijd ging de eerste speler naar de grond. Ze kreeg stuiptrekkingen terwijl andere spelers om medische hulp riepen.

Vanaf 1:52:26:

Nadat ze was afgevoerd op een brancard en men op het punt stond de wedstrijd te hervatten, viel een tweede speler van het West-Indisch cricketelftal op de grond.

Vanaf 2:02:41:

Het incident zorgde voor verbazing bij de commentatoren. “Dat is opmerkelijk,” zei één van hen. “Ik heb dit nog nooit gezien. Wat gebeurt er?” Een andere commentator voegde toe: “Hangt er iets in de lucht. Ik weet het niet. Dit is ongewoon.”

In mei verscheen er een foto van Henry, één van de spelers die flauwviel, op de website van het team waarop ze vol trots een vaccinatiekaart vasthoudt die ze kreeg na haar eerste dosis.

Op zondag lieten de twee spelers weten dat ze in orde zijn.

2/2 @cricketchick10 pic.twitter.com/MhADIMqXXr

— Windies Cricket (@windiescricket) July 4, 2021

[Infowars]

5 16 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel goed?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: