MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over ’10 tot 15 jaar’ ziekten veroorzaken – Frontnieuws

mit-wetenschapper:-covid-19-vaccins-kunnen-over-’10-tot-15-jaar’-ziekten-veroorzaken-–-frontnieuws

06-07-21 08:28:00,

Dr. Seneff werkt als senior onderzoekswetenschapper bij MIT’s Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory. De MIT-wetenschapper schreef samen met Dr. Greg Nigh een onderzoeksartikel getiteld: “Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19” voor het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, schrijft rairfoundation.com.

Dr. Weld legt uit:

“Dr. Seneff’s achtergrond bracht haar tot bezorgdheid over de Covid-19 vaccins die zwaar worden gepromoot. Deze vaccins maken gebruik van een nieuwe mRNA technologie, en hun lange-termijn effecten blijven onbekend. Er is echter voldoende wetenschappelijke informatie gepubliceerd om een aantal van de mechanismen achter de schadelijke effecten die deze vaccins nu hebben en wat zij in de komende jaren en decennia zouden kunnen veroorzaken, te verklaren. Zij voorziet een toename van auto-immuunziekten en neurodegeneratieve ziekten, die zich pas na 10 tot 15 jaar openbaren”.

Enkele van de belangrijkste punten uit het RAIR interview:

Dr. Seneff voorziet dat er “op de lange termijn schade zal zijn die niet direct in verband kan worden gebracht met het vaccin. Ontwikkelingen, zoals een toename van auto-immuunziekten en neurodegeneratieve ziekten, die 10 tot 15 jaar kunnen duren voordat ze zich manifesteren”.

Er staat ons nog een grote verrassing te wachten”, voorspelt ze.

  • Dr. Seneff gelooft dat het vaccin de symptomen van mensen met Parkinson zou verergeren.
  • Degenen die beweerden dat mRNA geen invloed zou hebben op DNA hebben het “mis”.
  • Spike-eiwit “is echt het meest giftige deel van het virus geworden” en bestaat nog steeds als Covid weg is.
  • “Onder de mogelijkheden die ze voorziet is een toename van de ziekte van Creutzfeldt-Jacob (CJD), een prionziekte (of eiwitmisvouwingsziekte) vergelijkbaar met de gekke koeienziekte.”
  • “Er is een epidemie van de ziekte van Alzheimer, die mensen op steeds jongere leeftijd krijgen. De roekeloze en lukrake implementatie van de uitrol van het vaccin zal bijdragen aan deze trend”.

Seneff heeft zich beziggehouden met glyfosaat, waarover ze een nieuw boek heeft geschreven (Toxic Legacy: How the Weedkiller Glyphosate is destroying our health and the environment). Ze doet al bijna 10 jaar onderzoek naar dit onderwerp. Zij gelooft dat glyfosaat het immuunsysteem vergiftigt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: