Technocratie Ontmaskerd: Pseudopandemie ontworpen om het publiek te terroriseren – DissidentNL

technocratie-ontmaskerd:-pseudopandemie-ontworpen-om-het-publiek-te-terroriseren-–-dissidentnl

06-07-21 10:28:00,

De coup d’etat van de Technocratie is nu duidelijk gezien en opgehelderd door andere internationale auteurs en onderzoeksjournalisten. Covid 19 was en is een pseudopandemie, een psychologische operatie (psy-op), bedoeld om het publiek te terroriseren. Het doel was het volk te laten wennen aan een draconisch systeem van overheidsonderdrukking door het vertrouwd te maken met de mechanismen van een biobewakingsstaat.

De pseudopandemie was gebaseerd op een griepachtige ziekte die, ongeacht haar oorsprong, geen ziekte was en die niet rechtmatig als oorzaak van een “pandemie” kan worden beschouwd. De enige manier waarop zij ooit als zodanig kon worden omschreven was door elke verwijzing naar mortaliteit uit de definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie te schrappen, meldt The Off Guardian.

COVID 19 is een ziekte met een leeftijdsverdelingsprofiel dat niet te onderscheiden is van de standaardsterfte. In tegenstelling tot de griep, die in termen van levensbedreiging onevenredig veel jongeren treft, was en is COVID 19 een volstrekt onopvallende ziekte.

Zonder het politieke theater en de propaganda van de mainstream media, die in China is begonnen, zou niemand, buiten de medische wereld en de COVID 19-patiënten, iets over deze ziekte hebben opgemerkt.

LEES OOK:

AGES hoofd Allerberger: Zonder PCR tests zou niemand de pandemie opgemerkt hebben

De illusie dat de gezondheidsdiensten overstelpt werden, werd gecreëerd door hun capaciteit en personeelsbestand drastisch in te krimpen en tegelijkertijd de gezondheidszorg te heroriënteren om iedereen die zich met een ademhalingsziekte meldde als drager van een virale plaag te behandelen.

In werkelijkheid was er tijdens de pseudopandemie sprake van een ongewoon lage bezettingsgraad van de ziekenhuisbedden. Als gevolg van het extra beleid en de extra procedures die op hen werden afgewenteld, werden de gezondheidsdiensten echter in wanorde gebracht.

Dit werd gecombineerd met het gebruik van tests, die niets konden diagnosticeren, als bewijs van een COVID 19 “geval”. Dit stelde regeringen over de hele wereld in staat om absurde beweringen te doen over het dreigingsniveau. Zij baseerden zich steeds op nepwetenschap en nepgegevens. Omdat ziekteverschijnselen en de daaruit voortvloeiende ziektesterfte relatief laag waren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: