Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij – Frontnieuws

amerikaanse-gezondheidsautoriteit-fda-draait-zichzelf-om:-verwerpt-resultaten-covid-antistoftest;-waanzin-viert-hoogtij-–-frontnieuws

07-07-21 09:38:00, © The National Guard (CC BY 2.0) Zelfs een robot die is geprogrammeerd om “de wetenschap te volgen” zou zijn handen in wanhoop omhoog gooien bij het lezen van de nieuwste COVID-uitspraak van de FDA, bericht off-guardian.org.

Nadat onnoemelijk veel mensen een antilichaamtest hebben ondergaan om hun COVID-status te bepalen, verklaart de FDA nu:

“Vandaag heeft de U.S. Food and Drug Administration een veiligheidsmededeling uitgegeven om het publiek te informeren dat resultaten van SARS-CoV-2 antilichaamtesten niet mogen worden gebruikt om immuniteit of bescherming tegen COVID-19 te evalueren op welk moment dan ook, en vooral nadat de persoon een COVID-19 vaccinatie heeft ontvangen.”

Boem.

Ik stel me voor dat een klein aantal mensen – misschien 5000 – eenstemmig een ziekenhuis binnenmarcheren en zeggen: “We zijn positief getest op COVID met een antistoftest… en toen moesten we isoleren, en sommigen van ons werden behandeld met giftige serums… en NU horen we dat de antistoftest nutteloos is…”

Het FDA document, gedateerd 19 mei 2021, is getiteld: “FDA In Brief: FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination“.

Als we iets dieper in het document graven, zien we een verklaring die verwijst naar het COVID-vaccin:

“De geautoriseerde vaccins ter preventie van COVID-19 induceren antilichamen tegen specifieke virale eiwit doelen; post-vaccinatie antilichaam testresultaten zullen negatief zijn bij personen zonder een geschiedenis van eerdere natuurlijke infectie als de gebruikte test niet het type antilichamen detecteert dat door het vaccin is geïnduceerd”.[1][2]

Met andere woorden, de FDA zegt: “Kijk, het vaccin creëert specifieke antilichamen tegen het spike-eiwit, niet tegen het virus. Als je de standaard antistoffentest doet na vaccinatie, zal die nutteloos zijn, omdat de test niet bedoeld is om antistoffen tegen het spike-eiwit op te sporen. Het detecteert alleen antilichamen tegen het virus”.[3]

Dit roept een aantal ernstige vragen op. Een daarvan is: Aangezien het ontwikkelen van testen op antilichamen zo eenvoudig is als wat, waarom heeft de FDA er dan geen ontwikkeld die antilichamen tegen het spike-eiwit aantoont?

En het antwoord op die vraag ligt voor de hand. Als de FDA zo’n test zou ontwikkelen, dan zou – in termen van de conventionele vaccintheorie – gemakkelijk te zien zijn hoe goed het vaccin werkt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: