Beierse vice-MP weigert inenting tegen Covid-19 – EnerzijdsAnderzijds

beierse-vice-mp-weigert-inenting-tegen-covid-19-–-enerzijdsanderzijds

07-07-21 09:58:00, Afbeelding van Here and now, unfortunately, ends my journey on Pixabay via Pixabay

Er komen steeds meer signalen in de media die de gewekte indruk dat ‘iedereen’ zich wil laten inenten met een nog niet volledig toegelaten mRNA-vaccin tegenspreken.

Het Duitse blad Die Welt laat de Beierse vice-minister-president Hubert Aiwanger aan het woord:
Het is echt verkeerd om druk uit te oefenen op de niet-gevaccineerden en hen als onverantwoordelijk te bestempelen‘, aldus de minister van Economische Zaken. ‘Er is een tweecijferig percentage van de bevolking dat persoonlijk heeft besloten zich niet te laten vaccineren, om welke reden dan ook. Dat moeten we accepteren.

De vice-MP heeft aangegeven ook zichzelf niet te laten vaccineren. Volgens hem zijn er nog te veel onzekerheden over de bijwerkingen.

In hetzelfde bericht meldt Die Welt ook dat steeds meer Duitsers de afspraak voor een inenting zonder af te zeggen laten verlopen en niet komen opdagen. Het Duitse Rode Kruis overweegt nu boetes als men na het maken van een afspraak niet voor een inenting verschijnt.

Ook worden de stemmen luider om de maskerplicht op de Duitse scholen op te heffen: ‘we laten ons geen angst meer aanpraten door Lauterbach’ (SPD-politicus die de angst voortdurend nieuwe voeding geeft).

Het artikel in Die Welt

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: