Britse minister van volksgezondheid: Lockdowns veroorzaken doden – DissidentNL

britse-minister-van-volksgezondheid:-lockdowns-veroorzaken-doden-–-dissidentnl

07-07-21 01:42:00,

Het VK zet momenteel veel dingen op zijn kop die 15 maanden lang hebben standgehouden. Maar de regering, deels aangestuurd door conservatieve parlementsleden en met een nieuwe minister van Volksgezondheid, heeft blijkbaar goed naar cijfers en gegevens gekeken. Volgens gegevens en statistieken van Public Health England is de Delta-variant minder gevaarlijk dan welke griep dan ook, hoe mild ook. Er zijn 14 keer minder sterfgevallen in vergelijking met de Beta-variant en maar liefst 19 keer minder in vergelijking met de Alpha-variant.

Ook groeit nu het besef dat lockdowns een zware tol aan doden hebben geëist. Elke mogelijkheid van een open en eerlijk debat over de gezondheidskosten van lockdowns is onmogelijk gemaakt door de uitzinnige obsessie met een enkelvoudige focus op Covid-19, schrijft professor Karol Sikora in de Telegraph. Al het andere werd genegeerd.

De nieuwe minister van Volksgezondheid, Sajid Javid, heeft een artikel geschreven waarin hij de gezondheidsredenen voor de heropening van de samenleving uiteenzet. Het is de eerste keer dat een hooggeplaatste politicus de werkelijke kosten van de lockdowns volledig erkent, meldt TKP.

In het verleden was dit een taboe onderwerp. Degenen die hun bezorgdheid uitten over de verstoring van de kankerzorg, de groeiende crisis in de geestelijke gezondheidszorg, of andere dodelijke gevolgen van de lockdowns werden berispt, net zoals degenen die waarschuwen voor de risico’s en dodelijke gevolgen van vaccinaties nu worden berispt.

Siokora schrijft:

“We waren een doelwit. Ondanks het overweldigende bewijs van de schade die aan de reguliere gezondheidsdiensten wordt toegebracht, mochten we er nooit over praten. Naar verluidt werd het kabinet niet eens ingelicht over de gevolgen van de lockdown voor de gebruikelijke zorg. Naar mijn mening is dat een schandaal.

Daarom is het een grote opluchting dat de man die de leiding heeft over de gezondheidszorg in dit land, in zijn eerste grote artikel spreekt over de omvang van de crisis. Het zal een debat op gang brengen dat ongetwijfeld vele levens zal redden.

Een van de grootste problemen met het bespreken van de crisis in de gezondheidszorg anders dan Covid is dat we de volledige schade, of zelfs maar bij benadering, pas over jaren zullen zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: