Hartchirurg, prof. dr. Grandjean: “Dit is Mind Control!”..!!

hartchirurg,-prof-dr-grandjean:-“dit-is-mind-control!”.!!

07-07-21 02:06:00,

Het geluid van artsen die kritische kanttekeningen plaatsen bij het coronabeleid zwelt aan. Veel artsen staken de afgelopen tijd hun hoofd boven het coronamaaiveld uit, volstrekt in tegenstelling met hun ‘rustige opstelling’ ten opzichte van overheidsbeleid op het gebied van gezondheidstaken. Maar zij voelen zicht geroepen, toe te lichten wat hen drijft. De werkelijk SCHOFTERIGE wijze waarop deze erudiete medische wetenschappers worden gecensureerd, toont op zich al bewijs genoeg!

Bewijs dat hetgeen zij te vertellen hebben, een essentiële WAARHEID bevat, die gedempt, zo niet verbannen dient te worden. Door de ratjes die achter deze wereldwijde scam zitten. Het is werkelijk ongelooflijk als je bedenkt in wat voor spagaat de wetenschap raakt, doordat niet eens gedeeld mag worden, wat essentieel is in de ‘pandemie’..

Kijk naar dit interview met de onlangs gepensioneerde prof. dr.  Grandjean. Verhelderend en OPRECHT..!! (HIER een eerder artikel over dr. Grandjean en zijn collega, anesthesioloog Alaattin Ozdemir) Grandjean noemt het ‘zijn verantwoordelijkheid als arts’ om van zich te laten horen ‘als er een aanslag op de gezondheid in brede zin wordt gepleegd’. Grandjean snapt ook ‘geen moer’ van de maatregelen. In zijn vrije tijd dook hij in het onderwerp van virale infecties in het algemeen en van covid-19 in het bijzonder.

Hij kwam tot de conclusie dat het aantal covid-19-doden te zwaar wordt gewogen, er voorbarige conclusies over de besmettelijkheid worden getrokken en er te weinig oog is voor het belang van weerstand. ‘Het is lastige materie waarin je je moet verdiepen, zodat je het op basis van de feiten kunt aanpakken. Anders moet je je mond houden.’

x
x

Hartchirurg, prof. Dr. Jan Grandjean: “Dit is Mind Control!”..!!

x
2021 WantToKnow.nl/be
x

Bekijk deze nieuwe video van blckbx.tv, waarin professor dr. Jan Grandjean zijn woordje doet. En hoe!! Hij is 67 jaar en zwaaide net af bij het Thorax Centrum Twente, hij is internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart en parttime hoogleraar aan de Universiteit Twente. We hebben het over niemand minder dan hartchirurg, Professor Dr. Jan Grandjean die vorig jaar ineens in het nieuws kwam omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaattin Ordimir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: