Kritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken – Frontnieuws

kritische-mrna-vaccin-uitvinder-gewist-uit-geschiedenisboeken-–-frontnieuws

07-07-21 09:35:00,

Op 11 juni 2021 sprak de uitvinder van de mRNA vaccintechnologie,1 Dr. Robert Malone, zich uit op de DarkHorse podcast over de potentiële gevaren van COVID-19 gentherapie injecties, gepresenteerd door Bret Weinstein, Ph.D. De podcast werd snel van YouTube gewist en Weinstein kreeg een waarschuwing, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Het censureren van een wetenschappelijke discussie met de feitelijke uitvinder van de technologie die gebruikt wordt om deze COVID-19 injecties te produceren is meer dan schokkend. Maar de censuur van Malone gaat nog verder dan dat. Zoals te zien is in de video hierboven, worden Malone’s wetenschappelijke prestaties ook geschrapt.

Wikipedia verwijdert Malone’s wetenschappelijke bijdragen

Onlangs nog, op 14 juni 2021, werden de bijdragen van Malone uitgebreid opgenomen in de historische sectie op de Wikipedia-pagina voor RNA-vaccins. Hij werd vermeld als mede-ontwikkelaar van een “hoog-efficiënt in-vitro en in-vivo RNA-transfectiesysteem met kationische liposomen” in 1989.

In 1990 toonde hij aan dat “in vitro getranscribeerd mRNA genetische informatie in de cel kon brengen om proteïnen te produceren in levend celweefsel”. Malone maakte ook deel uit van het team dat de eerste mRNA-vaccine-experimenten uitvoerde. Kortom, zijn wetenschappelijke kennis van mRNA-vaccins is onbetwistbaar.

Twee dagen later, op 16 juni 2021, slechts vijf dagen na Malone’s verschijning op de DarkHorse podcast, werd zijn naam verwijderd uit de Wikipedia-vermelding. Nu wordt plotseling de ontdekking van het toedienen van mRNA-serums toegeschreven aan naamloze onderzoekers aan het Salk Institute en de University of California, en zijn onderzoek uit 1990, waarin werd bevestigd dat geïnjecteerd mRNA eiwitten kan produceren in celweefsel, wordt toegeschreven aan naamloze wetenschappers aan de University of Wisconsin.

De Hongaarse biochemicus Katalin Kariko wordt nu plotseling door de mainstream media geprezen als de uitvinder van mRNA-vaccins.2 Het is een handige keuze, aangezien Kariko de senior vicepresident is van BioNTech, de maker van Pfizer’s COVID injectie. In Kariko’s onofficiële biografie staat ook dat hij een politie-informant uit het communistische tijdperk was.

Zoals in de video te zien is, gaat dit verder dan censuur. Het is revisionisme in een “1984” stijl herschrijven van de geschiedenis om in het officiële narratief van de dag te passen. Het gevaar van deze trend is niet te overzien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: