Petitie tegen wetsvoorstel waarmee identificatie met ander geslacht heel eenvoudig wordt – Xandernieuws

petitie-tegen-wetsvoorstel-waarmee-identificatie-met-ander-geslacht-heel-eenvoudig-wordt-–-xandernieuws

07-07-21 03:41:00,

De transhumane ‘regenboog’ agenda lijkt zich nu vooral te focussen op het afbreken van alle bescherming van kinderen tegen volwassenen.

—————————————————————————————————————————————–

‘Gevaar voor vrouwen en kinderen’ – Minimumleeftijd geslachtsverandering kinderen wordt afgeschaft – Feiten en biologie zeggen anno 2021 niets meer, het enige dat nog telt is GEVOEL

—————————————————————————————————————————————–

Morgen vergadert de Kamercommissie Justitie en Veiligheid over een wetsvoorstel van VVD-minister Sander Dekker waarmee het in Nederland heel eenvoudig wordt om je te identificeren met het andere geslacht. Als die wet wordt aangenomen, kunnen mannen en jongens zichzelf straks naar believen als ‘vrouw’ identificeren en gebruik gaan maken van bijvoorbeeld vrouwentoiletruimten en meisjeskleedkamers, zoals in sommige Amerikaanse staten reeds het geval is, en wat daar al voor veel ongemak en boosheid heeft gezorgd. Op CitizenGo is een petitie gestart om ervoor te zorgen dat dit wetsvoorstel van tafel gaat.

Duizenden jaren lang werden mensen biologisch geïdentificeerd als man als ze een penis hadden, en als vrouw als ze een vagina hadden. Eigenlijk te belachelijk voor woorden dat dit moet worden geschreven, maar in onze moderne, zo ‘progressieve’ tijd wordt dat maar achterhaald en zelfs discriminerend gevonden. Lichamelijke en biologische kenmerken zeggen ineens helemaal niets meer over je geslacht of natuurlijk bepaalde seksualiteit – nee, het enige dat nog telt is GEVOEL.

‘Gevaar voor vrouwen en kinderen’

‘Wij, de ondertekenaars, maken ons zorgen over het voorliggende wetsvoorstel om eenvoudiger het geslacht te kunnen laten veranderen in de akte van geboorte,’ begint de petitie die is gericht aan de Kamerleden. ‘Onzes inziens doet dit voorstel geen recht aan de biologische werkelijkheid van man en vrouw en levert het bovendien gevaar op voor vrouwen en kinderen.’

‘Vrouwen bij sportverenigingen kunnen straks — als deze wet wordt aangenomen — biologische mannen in hun kleedkamer verwachten, omdat deze hun geslacht officieel hebben laten veranderen in ‘vrouw’.’

‘Kinderen, die hun eigen geslacht nog aan het ontdekken zijn en die hierin misschien tijdelijk een fase doormaken waarin ze zich voorstellen van het andere geslacht te zijn, lopen met deze wet kans dat hun wettelijk vertegenwoordigers voor hen een officiële geslachtswijziging aanvragen. Met alle gevolgen van dien op de lange termijn.’

‘Dit alles is niet acceptabel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: