Spanje onthult de totalitaire toekomst voor iedereen – inbeslagname van bezittingen van burgers tijdens “gezondheidscrisis” – Frontnieuws

spanje-onthult-de-totalitaire-toekomst-voor-iedereen-–-inbeslagname-van-bezittingen-van-burgers-tijdens-“gezondheidscrisis”-–-frontnieuws

07-07-21 07:45:00,

Er is veel gaande in Spanje op dit moment. Er is nieuwe wetgeving die in feite het totale einde van de democratie en alle vrijheid in Spanje mogelijk maakt, en dit is nog maar het begin. Iedereen die meerderjarig is, moet volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad “persoonlijke diensten” verlenen wanneer de regering om welke reden dan ook een crisissituatie afkondigt, ook op het gebied van gezondheid, schrijft armstrongeconomics.com. Spanje verklaart daarmee dat alle burgers in feite slaven van de staat zijn, zonder mensenrechten. Er mag geen uitzondering zijn en iedereen MOET de bevelen en instructies van de regering gehoorzamen. In deze nieuwe nationale veiligheidswet staat:

“In het geval dat in Spanje een crisistoestand wordt afgekondigd (“Situatie van Belang voor de Nationale Veiligheid” is de naam die de wet eraan geeft), kunnen de autoriteiten ook overgaan tot de tijdelijke vordering van alle soorten eigendommen, tot de interventie of de voorlopige bezetting van die goederen die noodzakelijk zijn, of tot de opschorting van allerlei van alle soorten activiteiten”.

Dat is zo vaag dat de overheid beslag kan leggen op al uw bankrekeningen en zelfs op uw huis – punt uit! Wie financiële schade lijdt door de inbeslagneming van zijn eigendom of de onderbreking van zijn activiteit, zal recht hebben op een schadevergoeding. In haar eerste ontwerpen sluit de wet de betaling van een schadevergoeding uit aan diegenen die verplicht zijn een persoonlijk voordeel te doen. Daarom zal elke crisis die zij aangeven en die van gezondheids-, milieu-, economische of financiële aard kan zijn, worden gedekt, evenals een invasie van Mars.

Deze nieuwe plicht om alle eigendommen af te staan stopt echter niet bij individuen. Deze ALSO geldt voor bedrijven en rechtspersonen om samen te werken met de autoriteiten om de crisis te overwinnen die zij naar eigen goeddunken bepalen. Dit introduceert nog een nieuw risico voor het bezitten van Spaanse aandelen. De politici hebben een slimme rechtvaardiging gevonden voor de afschaffing van de mensenrechten in artikel 30 van de grondwet, waarin staat dat “Spanjaarden de plicht en het recht hebben om Spanje te verdedigen”.

Bovendien kan de regering ook een verplichte militaire dienst instellen, die in Spanje reeds in 2001 werd opgeschort. Ze verwijzen naar de vierde sectie, waarin staat dat “bij wet de plichten van de burgers kunnen worden geregeld in geval van ernstig gevaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: