“Zonder PCR geen pandemie”… en in Portugal verdwijnen als bij toverslag bijna alle coronasterfgevallen – Frontnieuws

“zonder-pcr-geen-pandemie”…-en-in-portugal-verdwijnen-als-bij-toverslag-bijna-alle-coronasterfgevallen-–-frontnieuws

07-07-21 09:27:00, © The National Guard (CC BY 2.0) Veel deskundigen die kritiek hebben op de maatregelen van Corona, hebben er sinds het begin van de “pandemie” van de WHO sterk op aangedrongen dat we in feite te maken hadden met een PCR-test-epidemie. Dat wil zeggen, zonder de invoering van deze ongeschikte testprocedure zou niemand echt iets gemerkt hebben. Met andere woorden, het zou een heel normaal griepseizoen zijn geweest. Net als alle anderen ervoor, bericht orbisnjus.com.

Inmiddels is ook de Oostenrijkse tegenhanger van de voorzitter van het Robert Koch Instituut (RKI) tot deze conclusie gekomen. Professor Dr. Franz Allerberger, geneeskundige en hoofd van het Agentschap voor Gezondheid en Voedselveiligheid (AGES), het Oostenrijkse equivalent van de Duitse gezondheidsautoriteit RKI, werd in een interview met Oval-Media gevraagd hoe de pandemie eruit zou hebben gezien als er geen PCR-tests waren geweest. Professor Allerberger antwoordde.

“Als er wereldwijd geen PCR-testen waren geweest, denk ik niet dat iemand het gemerkt zou hebben”.

De.rt.com legt het verder uit onder verwijzing naar “Oostenrijks Wieler”:

Wat echter de veronderstelde overbelasting van de intensive care-capaciteiten betreft, deze konden ook worden waargenomen “bij griep en dergelijke”. Hij was er niet zeker van of dit (zonder PCR-diagnostiek) “op grote schaal zou zijn opgemerkt”.

Sinds het begin van de Corona-hysterie heeft de.rt.com Dr. Claus Köhnlein verschillende malen geïnterviewd. De internist met eigen praktijk in Kiel, legde in zijn laatste gesprek met het online nieuwsportaal de volgende verklaring af:

“Als we nu stoppen om te testen, dan zou de epidemie als uitgewist zijn. Maar dat mag niet zo zijn; dan zou de overheid er bij wijze van spreken naakt bij staan en daarom zouden we nu de inenting als verlossing, als het ware, aan ons voorbij moeten laten gaan. En dan kunnen ze zeggen: zo, we hebben we gedaan. We hebben de epidemie ingedamd en met de vaccinatie hebben we deze eindelijk de wereld uit”.

Dr. Köhnlein had gelijk met zijn prognose, zoals de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sindsdien heeft bevestigd. Deze laatste heeft onlangs de blauwdruk onthuld om de indruk te wekken dat de vaccinatiecampagne tegen Corona een onnavolgbaar succesverhaal is.

De CDC heeft onlangs besloten geen toestemming te verlenen voor het testen van Corona-vaccinanten in de VS.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: