“Dit alles wat ik nu meemaak lijkt op geld uit te zijn en ongelooflijk slecht” – Frontnieuws

“dit-alles-wat-ik-nu-meemaak-lijkt-op-geld-uit-te-zijn-en-ongelooflijk-slecht”-–-frontnieuws

08-07-21 08:05:00,

Het feit dat men probeert kritische kringen het zwijgen op te leggen, artikelen en video’s worden gewist, voert mij terug naar mijn kindertijd/jeugd in de DDR. Wie geen mogelijkheden had om toegang te krijgen tot andere media dan de staatsmedia, was veroordeeld om niet veel te vernemen en ondergedompeld te worden in DDR-conforme schijnvertoningen, schrijft een anonieme Duitse medicus op Pflege- und Krankenhauspersonal für Aufklärung (Ziekenhuispersoneel voor opheldering).

Ik heb nog een voorbeeld in mijn hoofd. De ramp in Tsjernobyl werd in ons land niet gemeld. De enorme voorraden groenten die toen plotseling in ons land konden worden gekocht omdat zij elders waren weggegooid, werden door velen beschouwd als een gelukkige omstandigheid… kennissen waarschuwden mijn ouders omdat zij, in tegenstelling tot vele anderen, toegang hadden tot westerse media die erover berichtten.

Sinds de inentingen zijn begonnen, observeer ik nu de effecten. In onze praktijk worden bijwerkingen en dergelijke aan niemand gemeld. Niemand geeft erom. Als er sprake was van een kritiek geval van ziekte of dood, werd dit altijd (paradoxaal genoeg in tegenstelling tot de dood met en door Covid) verklaard met reeds bestaande ziekten of gebagatelliseerd. Aanvankelijk vond ik de cijfers alleen in het Yellow-card-systeem, omdat de Britten al eerder met de inentingen waren begonnen, later bij de PAI of de EMA. Het is voor mij onbegrijpelijk dat een arts die de eed van Hippocrates heeft afgelegd, deze cijfers kan negeren of relativeren…

Elke coronadode en elke langdurige  longcovid of hoe we het ook willen noemen is er een te veel, maar sterfgevallen en veelvuldige, ernstige en vaak blijvende gevolgen van deze vaccins die we zonder vraag accepteren… deze schizofrenie is voor mij moeilijk te verkroppen.

Wat mij vooral beangstigt is de onverschilligheid van mijn vrouwelijke collega’s. Het kan ze helemaal niet schelen of er ergens statistieken zijn. Als ik tijdens een pauze een gesprek aanknoop en een beetje navraag, krijg ik alleen maar verbaasde blikken. Toegegeven, de verslagen van de PAI of de statistieken van het EMA zijn zwaar te verteren materiaal, maar desondanks zou men toch moeten weten dat zij bestaan.

Ik stel vast dat de mainstream niet in vraag wordt gesteld, het is beangstigend. Wat op de publieke televisie komt, van de autoriteiten of de artsenvereniging, Spahn of Lauterbach (Duitse ministers,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: