Een onzichtbare regenboog door alle draadloze gebruik.

een-onzichtbare-regenboog-door-alle-draadloze-gebruik.

08-07-21 09:28:00,

Een onzichtbare regenboog ontstaat er door alle frequentiegolven gegenereerd door alle draadloos gebruik. Een prachtig schouwspel dat we met onze ogen niet kunnen waarnemen, met onze neus niet kunnen ruiken en met onze oren niet kunnen horen. We wonen, werken en leven erin zonder te weten wat dit met een lichaam doet. De straling om ons heen is onzichtbaar, maar overal aanwezig als een mooi gekleurde regenboog.

Het boek The Invisibe Rainbow van Arthur Firstenberg
In de afgelopen 220 jaar heeft de samenleving het universeel geloof ontwikkeld dat elektriciteit ‘veilig’ is voor de mensheid en zijn planeet met flora en fauna. Wetenschapper en journalist Arthur Firstenberg doorbreekt deze overtuiging door het verhaal van elektriciteit te vertellen op een manier die nog nooit eerder is verteld (vanuit milieuoogpunt) door de effecten te beschrijven die deze fundamentele maatschappelijke bouwsteen heeft gehad en heeft op onze gezondheid en onze planeet. Hij schrijft in 2020 het boek; the Invisible Rainbow.

Door het hele boek heen fulmineert Firstenberg tegen het onbegrip van de wereld t.a.v. de invloed van de elektrificatie die al sinds Galvani (1737-1798) met zijn telegrafie begonnen is. Toen al werden mensen in de nabijheid van de lange koperleidingen ziek, destijds aangeduid met ‘neurasthenie’, ziekten van het zenuwstelsel. De verschijnselen die mensen toen vertoonden waren dezelfde als de klachten eind 20ste eeuw en begin 21ste eeuw, die ontstaan bij mensen veroorzaakt door de draadloze telefonie (dicht wonen bij de antennemasten voor de mobiele communicatie en in de 21ste eeuw door de steeds korte golflengtes van 4G en 5G) en hun toepassingen. Ook nu zijn de klachten variabel. En ook: niet iedereen was en is er gevoelig voor, de meeste mensen merkten niets van die telegraaflijnen. En net als in de 21ste eeuw mensen die  wél  reageren op de kunstmatig gemaakte elektromagnetisme velden, nodig voor de draadloze verbindingen, niet geloofd worden en ‘tussen de oren denkers’ en ‘factcheckers’ genoemd worden!

Arthur Firstenberg
Firstenberg is van huis uit wiskundige en medicus en heeft aan belangrijke universiteiten zijn opleiding genoten. Door een ongelukkige röntgenbestraling is hij in de lappenmand gekomen en houdt zich als privépersoon bezig met schrijven, lezingen en acties tegen ongewenste uitbreiding van toepassingen met elektromagnetische velden (EMV), in het bijzonder die voor de telecommunicatie, vooral de met mensenhanden gemaakte elektromagnetische velden (EMV).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: