Einde ‘Testen voor Toegang’? WHO adviseert te stoppen met testen van asymptomatische mensen, want ‘bewijs ontbreekt’ – Xandernieuws

einde-‘testen-voor-toegang’?-who-adviseert-te-stoppen-met-testen-van-asymptomatische-mensen,-want-‘bewijs-ontbreekt’-–-xandernieuws

08-07-21 07:23:00,

Deze zinloze exercities zullen gewoon worden volgehouden, in ieder geval tot ‘iedereen is gevaccineerd’, maar vermoedelijk ook nog daarna. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Feestje in Tel Aviv: Gevaccineerde zou 83 scholieren hebben ‘besmet’ – Komt de afschuwelijke moordaanslag op Peter R. de Vries (voorstander van verplicht vaccinatiebewijs om zelfs de supermarkt in te mogen) de overheid vanuit puur PR-standpunt eigenlijk heel goed uit?

—————————————————————————————————————————————–

De WHO heeft zijn Covid-19 richtlijnen aangepast, en adviseert niet langer om iedereen op corona testen. Voor mensen zonder symptomen ontbreekt namelijk bewijs dat ze anderen kunnen ‘besmetten’. De WHO doet daarmee alsof dat een nieuwe ontdekking is, maar tot 2020 was het een algemeen geaccepteerd maatschappelijk en wetenschappelijk feit dat mensen zonder symptomen anderen NIET ergens mee kunnen aansteken (laat staan ziek maken). De besmettingscijfers zeggen zoals u weet sowieso helemaal niets, omdat ze gebaseerd zijn op de voor dit doel totaal ongeschikte en ontkrachte PCR test. Hoe dan ook, ‘Testen voor Toegang’ had er om tal van redenen nooit hoeven en mogen komen, en kan meteen worden gestopt. Dat zal vermoedelijk niet gebeuren, want de WHO spreekt zijn eigen advies (niet voor het eerst) gelijk weer tegen.

De officiële reden voor de gewijzigde richtlijn is ‘gebrek aan bewijs dat het impact heeft, en kosten-effectiviteit’. Gebrek aan bewijs van impact = gebrek aan bewijs van invloed op de (veronderstelde) ‘besmettingen’. Omdat het testen van iedereen heel veel tijd en geld kost, ziet de WHO liever dat prioriteit wordt gegeven aan het testen van ‘verdachte gevallen’, dus mensen mèt symptomen, ‘ongeacht hun vaccinatiestatus of ziekte geschiedenis.’

Ook hier dus weer de impliciete erkenning dat vaccinaties geen enkele zekerheid bieden. Maanden heeft u gehoord dat u zich moet laten inenten, omdat we alleen zo ‘corona onder controle krijgen.’ Maar hier wordt opnieuw aangegeven dat gevaccineerde mensen nog steeds ‘verdachte gevallen’ kunnen zijn en corona kunnen krijgen.

Teveel mutaties

Ook dit zou geen verbazing moeten wekken, aangezien de vaccinaties voor een ander vergelijkbaar luchtwegvirus, influenza (de griep), nooit een ook maar enigszins bewijsbare substantiële impact hebben gehad op diverse griepepidemieën. Wetenschappers geven als verklaring dat luchtwegvirussen zoals influenza heel snel muteren, en een coronavirus dat zelfs nog sneller doet dan influenza. Het originele ‘Wuhan’ virus waartegen wordt ‘gevaccineerd’ is inmiddels al duizenden keren gemuteerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: