Op pad naar de hemel op de aarde. Een route (2) – De Lange Mars Plus

op-pad-naar-de-hemel-op-de-aarde.-een-route-(2)-–-de-lange-mars-plus

08-07-21 12:31:00,

We praten over een nieuwe parallelle samenleving, een utopie, de vijfde dimensie. Dit betekent voor de meesten van ons weg uit de verdoemde controlemaatschappij. Daarbij lopen we voortdurend tegen twee obstakels aan. Dit tweede artikel gaat over een mogelijke route, een uitweg. Dus kortweg over het ‘hoe’. Het eerste ging over het in een kringetje rond draaien zonder een stap verder te komen naar die nieuwe wereld.

Voordat we op pad gaan, doorlopen we drie stappen of fases. Daarna kiezen we voor een van de miljoenen routes die er zijn.

1. Herkenning

Herken het programma, de matrix, de gevangenis, democratie, dictatuur, leven, cultuur, carriere of welke omschrijving dan ook die je aan het verblijf op aarde geeft.

We laten de beperking los dat we een mens zijn, laten we spreken over jouw verschijning van energie. Het voornaamste kenmerk van het programma waarvan we onderdeel zijn  is het gebrek aan geestelijke bewegingsvrijheid. Steeds zijn er regels, normen, waarden, dogma’s en ideeën die ons beperken. Zij begrenzen onze vrijheid (bijna) zonder dat we dit door hebben.

Je kunt dus zeggen, zorg dat je je gevangenis herkent. Realiseer je de beperkingen die jou iedere dag afhouden van de ontdekkingsreis naar het wezen van onze verschijning!

In de gevangenis houdt een slim programma je voortdurend bezig. Dankzij je geldzorgen ben je bijna uitsluitend daarmee aan de gang. Of het is de zorg voor de toekomst. Zoals op dit moment de dreiging van het virus of een oorlog met China en Rusland. Ben je daarmee niet in de weer dan zijn er activiteiten als tv of internet consumeren die je afhouden van het kijken naar je verschijning. Dit kan je allemaal samenvatten onder het woord ‘afleiding’.

Het 24 uurs nieuws injecteert continu de afleiding. Je zou kunnen zeggen het nieuws is de mistgenerator. Het suggereert je wakker en alter te houden, maar het houd je juist binnen in je cel, binnen de grenzen die machthebbers voor je hebben getrokken.

2. Uiting

Uit je verontwaardiging, boosheid, verdriet, afkeer, angst of welke negatieve emotie dan ook vanwege de opsluiting, of het programma,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: