Thierry Baudet tegen de Kamer: Jullie zijn allemaal GEK geworden! – DissidentNL

thierry-baudet-tegen-de-kamer:-jullie-zijn-allemaal-gek-geworden!-–-dissidentnl

08-07-21 09:34:00,

Gek, omgekocht, of volkomen zwakzinnig. In ieder geval niet in staat om zelfstandig na te denken, zelf onderzoek te doen en feiten boven propaganda te plaatsen, waarna ze zelf een eigen mening ventileren.

En al helemaal niet in dienst van het Nederlandse volk. Ze zijn in dienst van DE PARTIJ. En de partij omvat alle partijen. In de Doema zaten nog onafhankelijkere politici, of bij het vijf-jaarlijkse congres van de Chinese Communistische Partij, dan in het Nederlandse parlement.

We zijn belazerd, voorgelogen en bedrogen. De hele nep-pandemie is gebaseerd op een volkomen ondeugdelijke PCR-test.

Sterftecijfers zijn gelogen

In feite is er niemand gestorven die niet al aan iets anders dood zou gaan. Sterfgevallen door griep, hartaanvallen, obesitas-gerelateerde sterfgevallen en zelfs auto-ongelukken en vuurwapendoden werden geherclassificeerd als “coronavirus-doden”. Dit werd toegegeven in een officiële publicatie van de Johns Hopkins Universiteit, de leidende medische autoriteit in Amerika, die de cijfers doornam en aantoonde dat op de veronderstelde piek van het virus in de lente van 2020, er geen nieuwe sterfgevallen waren. Dit betekent zonder meer dat er nooit een nieuw virus is geweest.

Als we zien wie er allemaal tot Corona doden verklaard worden, is het een wonder dat de media nog niet gemeld hebben dat Peter R de Vries aan Corona overleden is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: