Voormalig vicepresident Pfizer: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin tegen coronavirus dan door het virus zelf – Frontnieuws

voormalig-vicepresident-pfizer:-kinderen-hebben-50-keer-meer-kans-om-te-sterven-door-vaccin-tegen-coronavirus-dan-door-het-virus-zelf-–-frontnieuws

08-07-21 07:37:00, Voormalig Pfizer vicepresident Dr. Michael Yeadon vertelde Real America’s Voice in een recent interview dat kinderen 50 keer meer kans hebben om te sterven aan het COVID-19 vaccin dan aan het virus zelf. Zijn verklaring kwam terwijl Pfizer zijn mRNA-vaccin test op kinderen jonger dan 12 jaar, waaronder 6 maanden oude baby’s.

Reuters meldde vorige maand dat tot 4.500 kinderen onder de leeftijd van 12 jaar zouden worden ingeschreven in de studie op meer dan 90 klinische locaties in de VS, Finland, Polen en Spanje.

Op basis van veiligheid, verdraagbaarheid en de immuunrespons opgewekt door 144 kinderen in een fase I studie van het twee dosis vaccin, zei Pfizer dat het een dosis van 10 microgram zou testen bij kinderen tussen 5 en 11 jaar oud en 3 microgram voor de leeftijdsgroep van 6 maanden tot 5 jaar.

Het COVID-19-vaccin van Pfizer is toegelaten voor gebruik bij kinderen vanaf 12 jaar in Europa, de V.S. en Canada. Zij krijgen dezelfde dosis als volwassenen: 30 microgram.

Op 1 juli zijn meer dan 4,04 miljoen kinderen positief getest op COVID-19 sinds het begin van de pandemie, volgens gegevens van de American Academy of Pediatrics. Uit de beschikbare gegevens blijkt dat ziekenhuisopname en overlijden in verband met COVID-19 zeldzaam waren bij kinderen.

Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper voor allergie en luchtwegen bij Pfizer, benadrukte dat de vaccins die tegen COVID-19 worden gebruikt niet voldoende zijn getest en dat zij geen vergunning voor noodgebruik hadden moeten krijgen aangezien er veilige en efficiënte geneesmiddelen voor COVID-19 beschikbaar zijn.

Yeadon legde uit dat de mRNA-gen-technologie die wordt gebruikt in Pfizer’s COVID-19-vaccin om het lichaam aan te zetten tot het aanmaken van virale spike-eiwitten een “fundamenteel probleem” is dat wetenschappers en onderzoekers al jaren kennen. Volgens Yeadon kunnen deze spike-eiwitten leiden tot bloedstolsels en andere gezondheidsproblemen.

Dit zou een verklaring kunnen zijn voor het grote aantal ongewenste bijwerkingen dat aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) wordt gemeld. Yeadon zei dat in de eerste helft van 2021 ongeveer 5.000 sterfgevallen in verband met COVID-19-vaccin zijn gemeld.

Normaal zijn er slechts ongeveer 200 per jaar voor alle vaccins samen, zei hij.

Hartontsteking bij tieners en volwassenen in verband gebracht met mRNA-vaccins

In de afgelopen weken begonnen ook berichten op te duiken over een mogelijk verband tussen mRNA-vaccins en gevallen van myocarditis en pericarditis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: